Päivitetty 11.05.2015

Kevään hyväntekeväisyysmyyjäiset & tarvikekeräys Korpilahdella 9. – 10.5.


korpilahti_netti

 

Jyväskylän Korpilahdella järjestetään hyväntekeväisyysmyyjäiset ja tarvikekeräys kodittomien koirien ja kissojen hyväksi 9. – 10.5. klo 10-17 osoitteessa Kemppaisentie 13.

 

Tapahtumassa on myynnissä Kulkurien suosittuja kannatustuotteita, kirppariaarteita, wanhoja kalusteita, herkullisen buffetin luomuksia ja  grillimakkaraa. Miehille löytyy oma “äijäosasto”.  Hellyyttä ja rapsutuksia voi osoittaa paikalla oleville romanialaisille adoptiokoirille. Tapahtuman tilat sopivat myös liikuntarajoitteisille. Lisäksi koirat ovat tervetulleita.

Korpilahden tapahtuman yhteydessä vastaanotetaan esimerkiksi kissojen ja koirien ruokaa, vitamiineja, matolääkkeitä, tarpeettomaksi jääneitä kuljetusbokseja sekä puruluita. Poikkeuksellisesti vastaanotamme tässä tapahtumassa myös hyväkuntoisia pantoja ja hihnoja. Lisätietoa ja listan tarpeellisista lahjoituksista löydät täältä.

 

Riitta Kataja, Kulkurien ahkera tukija, ja hänen Mato-hauvansa järjestävät tapahtuman omatoimisesti. Kiitos heille! Mikäli haluat järjestää jotain vastaavaa omalla paikkakunnallasi, olethan rohkeasti yhteydessä meihin!

 

Kemppaistentie 13 sijaitsee ysitien tuntumassa, noin 400 metrin päässä Petäjävedentien risteyksestä, vanhalta ST1-asemalta.

 

Toivotamme kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.