Päivitetty 10.05.2020

Kiitos! Jo 500 sterioitua eläintä vuonna 2020


Olemme steriloineet yhteensä jo 500 eläintä yhdessä Romanian yhteistyökumppaneidemme kanssa vuonna 2020! ❤️

Vaikka nyt onkin käynnissä melko hiljainen ja epävarma tilanne maailmanlaajuisesti, Kulkurit ry jatkaa edelleen aktiivisesti toimintaansa eläinten valoisamman tulevaisuuden puolesta. Yksi keskeisin tehtävä on edelleen yhdessä Romanian yhteistyökumppaneiden kanssa koirien sekä kissojen steriloiminen.

Miksi steriloiminen on tärkeää?
Steriloiminen on paras tapa ennaltaehkäistä uusien katukoirien sekä -kissojen syntymistä. Kadulle joutuessaan eläimet joutuvat elämään jatkuvassa pelossa ja nälässä, ilman apua tai kodin lämpöä. Romaniassa elää tällä hetkellä arviolta noin 2-5 miljoonaa koditonta koiraa. Yhden steriloimattoman nartun ja kaikkien sen jälkeläissukupolvien on laskettu kykenevän tuottamaan nartun sukukypsyysaikana, keskimäärin kuudessa vuodessa, yhteensä 67 000 pentua.

Maailman terveysjärjestö WHO sekä useat kansainväliset eläinsuojelujärjestöt ovat julkisesti kampanjoineet ja tiedottaneet sterilointien tärkeydestä kulkukoirapopulaatioiden hallinnassa; Steriloinnit ovat ainoa tehokas ja eettinen keino vähentää ja hiljalleen hävittää kulkukoirapopulaatiot.

Jokaisella steriloidulla eläimellä on siis suuri vaikutus tuhansien eläimien tulevaisuuteen. Haluamme muistuttaa, että Kulkurien sterilointityö jatkuu kaikesta huolimatta edelleen, vaikkakin toistaiseksi rajallisesti.
Olemmekin steriloineet vuoden alusta yhteensä 500 eläintä yhdessä Romanian yhteistyökumppaneiden kanssa! Ennen kaikkea tästä on kiittäminen teitä, lahjoittajia sekä tukijoitamme, joita ilman toimintamme eläinten puolesta ei olisi mahdollista. ❤️

Vuonna 2020 olette tehneet upeita lahjoituksia eläinten hyväksi, joista tässä esimerkkinä muutamia: 25. helmikuuta vietettiin World Spay Day -päivää, jonka aikana lahjoititte 1080 euroa. Maaliskuun alusta käynnistimme Spay a Bitch -kampanjan, joka kesti puolitoista viikkoa. Tämän aikana lahjoititte 1545,50 euroa. Tämän lisäksi moni teistä on ryhtynyt sterilointikummiksi, mikä on mahdollistanut myös upean määrän toimenpiteitä.

Mikäli haluat lahjoittaa sterilointityöhön, voit esimerkiksi ryhtyä sterilointikummiksi. Yhden steriloinnin hinta on noin 30 euroa. Lisää sterilointikummiudesta voit lukea esimerkiksi Kulkurien www-kotisivuilta: https://kulkurit.fi/steriloinnit/kummikampanja/

Valitettavasti olemme toistaiseksi joutuneet keskeyttämään sterilointipäivät sekä -tapahtumat koronatilanteen vuoksi, mutta yksittäisiä sterilointeja on edelleen mahdollista suorittaa. Pyrimme käynnistämään aktiivisemman toimintamme mahdollisimman pian ja ilmoitamme muutoksista sivuillamme.

Tämän myötä haluamme vielä kerran kiittää kaikkia teitä, jotka tuette toimintaamme aktiivisuutenne ja lahjoitustenne avulla. Pyrimme jatkossakin ohjaamaan resurssimme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. ❤️

 

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa