Päivitetty 19.03.2020

Kiitos! Spay a Bitch -kampanja on päättynyt


Hei kaikki te ihanat, jotka jäätävällä joukkopowerilla olette osallistuneet #SpayABitch-sterilointikampanjaan! 💚

Puolessatoista viikossa te taas kerran näytitte mieletöntä välittämistä, huolenpitoa ja halua vaikuttaa maailman koirien tilanteeseen. Sterilointityö on pitkäjänteistä, raskasta ja kuormittatavaa, eikä sen vaikutusta näe heti, ei edes viikkojen tai kuukausien päästä. Edelleen joka kerta yllätymme niin paljon, kun te tukijamme osoitatte niin suurta halua auttaa pitkällä tähtäimellä, lahjoittaen rahaa sinne, missä se vuosien kuluttue näkyy kodittomien koirien vähenemisenä. Me ja yhteistyökumppanimme Romaniassa olemme niin kiitollisia kaikesta siitä avusta.

Spay a Bitch-kampanjassa on puolessatoista viikossa kerätty yhteensä 1545,50 euroa ja koko summa menee Romaniassa tehtävään sterilointityöhön. Summalla Romaniassa pystytään steriloimaan yli 50 narttukoiraa, jotka kiitos steriloinnin saavat pysyvästi paremman elämän. Kiitos niiden sterilointien myös sadat, jollei tuhannet, pennut jäävät syntymättä kaduille kuolemaan.

Olemme tällä hetkisen maailmantilanteen vuoksi päättäneet keskeyttää Spay a Bitch-keräyksen toistaiseksi. Romaniassa yhteiskunnan tilanne on vielä enemmän sekaisin, kuin meillä täällä Suomessa ja koko yhteiskunta on painanut paussinappulaa jo jonkin aikaa sitten. Sterilointipäiviä ei järjestetä, tapahtumat ovat tauolla.

Koiratarhat eivät kuitenkaan ota paussia, koirien elämä jatkuu kuten ennenkin ja koiria hylätään samaan tahtiin, kuin ennen koronapandemiaa. Tällä hetkellä apuamme kaivataan Romaniassa juuri nyt kriittisesti koiratarhojen ylläpidossa ja me tulemme tietysti vastaamaan tähän hätähuutoon. Kerromme tilanteesta lisää tänään illalla.

Vielä kerran iso kiitos teille jokaiselle kampanjaan osallistuneille. Takaamme, että steriloinnit jatkuvat intensiivisemmin kuin koskaan maailmantilanteen parannuttua 👊

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa