Päivitetty 17.12.2019

Glögi-ilta ja kiitospäivällinen Hobo-talolla 15.12.


 

Kulkurit ry:n tapahtumat eivät pyörisi ilman ihania apureita, jotka kerrasta toiseen saapuvat auttamaan eläinsuojelutyössä. Myyjäiset, messut, luennot, rescuetapaamiset tai vaikka hyvinvointipäivä eivät olisi olleet yhtä hienot ilman apukäsiä. Nyt haluamme kiittää kaikkia apureitamme yhteisellä kiitospäivällisellä ja glögi-illalla.

Vietämme rentoa päivää Hobo-talolla sunnuntaina 15.12. Osoite on Myllypadontie 34, Tuusula. Apurit aveceineen ovat tervetulleita kello 13.00 alkaen, ja heille tarkoitetun tilaisuuden jälkeen pidämme ovet avoinna kaikille kello 14.30-17.00. Huomaathan, että apureiden päivälliselle ilmoittaudutaan ennakkoon: ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun lopusta. Auton voi jättää parkkiin alas Myllypadontien varteen.

Kiitospäivällinen on Kulkurien apureille ilmainen, muille se maksaa 10 euroa. Menu tulee varmistumaan vielä myöhemmin, mutta se on varmasti herkullinen ja vegaaninen. Lisäksi tapahtuma tuo hyvän tilaisuuden ostaa vielä viimeiset joululahjat koirakavereille ja heidän ihmisilleen.

Tervetuloa!

Alla on ilmoittautumislomake. Mikäli sen täyttämisessä tai lähettämisessä tulee ongelmia, otathan yhteyttä: nina.nyfors-vartia@kulkurit.fi. Lomakkeen voi täyttää myös täällä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.