Päivitetty 04.11.2019

Kodittomat pennut Romanian todellisuutta 19/2019


Nämä pennut löytyivät ojasta, muovipussiin sullottuina. Ne olivat löytöhetkellä vain muutaman päivän vanhoja ja niiden selviäminen olisi voinut olla muutamasta tunnista kiinni. Tämä on sitä Romanian todellisuutta.

Kuluneella viikolla saimme eräänä iltana todella sydäntä särkevän viestin yhteistyökumppaniltamme Luiza Mandrulta. Hän oli saanut hoiviinsa viisi pientä, vain muutaman päivän ikäistä koiranpentua, jotka taistelivat hengestään. Luiza kirjoitti meille näin:

“I have five puppies three days old, find by two girls in a bag in a ditch.The grandfather of the girls brought the puppies to me today because they cannot care for them….😭 The puppies were brought almost cold. I have bottles with warm water to warm them, I have to give them milk every three hours and to clean them, to help them to do their physiological needs.”

Kaksi tyttöä olivat siis löytäneet pennut ojasta muovipussista ja hyväsydämisinä vieneet ne isoisälleen, joka toimitti ne Luizalle. Nyt ne saavat parasta mahdollisinta hoitoa, ruokaa, lämpöä ja rakkautta, mutta edelleen niiden elämä on hiuskarvan varassa.

Romanian koirien todellisuus on tätä. Kodittomuutta, kipua ja kuolemaa. Yleensä yksin ojan pohjalla tai pellon reunalla. Näillä pennuilla kävi ehkä jopa maailman paras tuuri, mutta sellainen tuuri on harvassa.

Tee eläinsuojeluteko tänään ja lahjoita. Lahjoita paremman tulevaisuuden puolesta ja auta meitä steriloimaan Romanian koirat, jotta yksikään pentu ei enää syntyisi pellonreunaan kuolemaan ja jotta yksikään pentu ei enää tulisi hylätyksi muovipussissa ojaan.

Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa:
1. Mobile Paylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit”.
2. Tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa