Päivitetty 11.10.2016

Hyväntekeväisyyspuistoilu Järvenpäässä pikkujouluisin tunnelmin 29.11.


 

koiranelamaapikkujoulu_web

 

Koiran Elämää, Pia ja Katarina kutsuvat lämpimästi kaikki tervetulleiksi koirien kera tai ilman Järvenpäähän Lepolan koirapuistoon pikkujoulujen viettoon 29.11.2015 klo 14-16!

Tarjolla on glögiä ja piparkakkuja. Lisäksi paikalla on loistava Koiran Elämää kiska-auto syötävineen, juotavineen ja kirppistavaroineen. Tuoton järjestäjät jakavat Kodittomien Koirien ystävät ry:n ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kesken. Kiitos jo näin etukäteen Marjalle, Pialle ja Katarinalle!

Lisäksi Kulkureilla on paikalla oma myyntipöytä, jossa on myytävänä käsitöitä, koiratarvikkeita, hieman kannatustuotteita sekä arpajaiset – jokainen arpa voittaa!

Toivottavasti tapaamme puistossa pikkujouluisin tunnelmin!

 

Huom. Säävaraus. Pakkasraja on -15 astetta. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan 2 tuntia ennen puistoilun alkua täällä.

 

Flyeri on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Koirien ystävät voivat jakaa tietoa eteenpäin tapahtumasta esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin:

koiranelamaapikkujoulu_print

Flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä

 

Siirry tapahtuman Facebook-sivuille >

Koiran Elämää on adoptoitujen koirien Vipen, Sisun, Eetun, Pepin, Mossun ja heidän omistajansa Marjan ylläpitämä Facebook-yhteisösivu >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.