Päivitetty 09.10.2016

Koirankodan virikeradoilla koira pääsee tutkimaan, etsimään ja haistelemaan. Virikerata alennuksella Kulkurien jäsenille la 8.10.


koirankota_turku

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteistyökumppanin Koirankodan Eva ja Johanna järjestävät virikeradan Kulkurien jäsenten koirille Turussa lauantaina 8.10.2016 alkaen klo 16.00.

Kulkurien jäsenillä on mahdollisuus osallistua koiransa kanssa virikeradalle -10 % normaalihinnasta, eli 8 euroa/n. 30min (norm. 10 euroa). Rata sijaitsee Koirankodan omassa koulutushallissa osoitteessa Inkilänkatu 4, 20300 Turku.

Virikeradan aika puoli tuntia on varattu pelkästään yhdelle koirakolle, joten paikalla ei tuolloin ole muita koiria.

Varaathan paikkasi virikeradalle ennakkoon osoitteesta: koirankota(at)gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi koiran mahdolliset allergiat ja koko. Jos koira on herkkujen suhteen valikoiva, kannattaa ottaa mukaan koiralle maistuvia omia nameja. Voit osallistua myös useamman koiran kanssa, jos koirat pystyvät odottamaan vuoroaan autossa tai ulkoiluttajan kanssa. Kunkin koiran tarkka aika sovitaan sähköpostitse.

Muistathan myös Koirankodan tarjoaman jäsenedun: Kulkurien jäsenille -10 % kaikista kursseista vuoden loppuun asti. Lue lisää jäsenedusta >

 

Kaikki perheenjäsenet ja koirat iästä, rodusta tai koosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan!

 

Virikkeistäminen on koiran lajinomaista tekemistä ja Koirankodan virikeradoilla koira pääsee tutkimaan, etsimään ja haistelemaan halliin järjestettyä virikealuetta.

Rata on hyvä mahdollisuus etenkin varautuneille koirille tulla tutustumaan halliin ja koiralähtöisesti käyttäytyvään ohjaajaan. Koira saa onnistumisia ja mukavan, rauhallisen hetken herkkuja etsien.

Virikeradalta voi hakea vinkkiä, miten koiraa voi helposti ja edullisesti virikkeistää myös kotona.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.