Päivitetty 21.04.2013

Koirapuistotapaaminen Järvenpäässä Eläinten viikolla 6.10.


Rescueyhdistys Kulkurit juhlistaa Eläinten viikkoa koirapuistotapaamisella ja tavarakeräyksellä!

Kulkurit järjestää koirapuistotapaamisen ja tavarakeräyksen kodittomien koirien ja kissojen hyväksi lauantaina 6.10. Järvenpäässä, Sipoontien uudessa koirapuistossa, klo 15-17. Koirapuisto sijaitsee Sipoontien kulmassa, Mannilantien alkupäässä on liikenneympyrä.

Tule viettämään lauantai-iltapäivää ulkoilun ja eläinsuojelun merkeissä Kulkureiden koirapuistotapaamiseen! Tapaaminen on tarkoitettu kaikille eläinsuojelusta kiinnostuneille. Tapahtumassa voit tutustua Rescueyhdistys Kulkurit ry:n toimintaan kodittomien koirien ja kissojen hyväksi. Paikalta löytyy kahvikioski ja myytävänä on yhdistyksen kannatustuotteita.

Tavarakeräys kodittomille koirille ja kissoille

Jos haluat auttaa kanssamme kodittomia eläimiä, voit ottaa osaa tavarakeräykseen tuomalla omille koirillesi tai kissoillesi tarpeettomiksi jääneitä tarvikkeita, kuten pantoja, hihnoja, leluja, ruokaa, matolääkkeitä, Nutriplus-geeliä, vitamiineja… Yhdistys toimittaa lahjoitustavarat edelleen apua tarvitseville eläimille Viroon ja Romaniaan. Talvi on tulossa ja tarhoilla on jatkuva pula ruuasta.

Lisätietoa tarpeellisista tarvikkeista: https://kulkurit.fi/miten-voin-auttaa/lahjoittaminen/

Autetaan yhdessä kodittomille eläimille paremmat oltavat! Tapahtumassa saat tietoa myös eläimen adoptoinnista.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.