Päivitetty 12.10.2015

Koiratarvikekirppis Helsingissä 11.10.


Kuva: Koirakoulu Tmi Masseter

Kuva: Koirakoulu Tmi Masseter

Lämpimästi tervetuloa Koirakoulu Tmi Masseterin järjestämälle koiratarvikekirppikselle Itä-Helsinkiin sunnuntaina 11.10. Kirppistely alkaa klo 10 osoitteessa Pulttitie 14 (käynti sisäpihalta) ja päättyy klo 15.

Myös Kulkurit osallistuvat tähän koiratarvikkeiden myynti- ja ostotapahtumaan. Kulkurien kattavan myyntipöydän tuotto suunnataan kokonaisuudessaan yhdistyksen eläinsuojelutyöhön. Paikalla on myös esimerkiksi Designdogin löytönurkka, jossa on myynnissä luksuspantoja. Paikalle kannattaa siis tulla ajoissa.

Mukaan mahtuu vielä pöydänpitäjiä! Myyntipöydän vuokra on 15 euroa. Tämä summa lahjoitetaan lyhentämättömänä Viipurin Koirat ry:lle. Pöytäpaikan voi varata sähköpostitse: liisa@masseter.fi

Koiratarvikekirppiksen yhteydessä otetaan vastaan myös lahjoituksia Viipurin kodittomille koirille. Tarpeellisia lahjoitustavaroita ovat esimerkiksi pannat, valjaat, taluttimet, kestävät lelut ja matolääkkeet. Lisäksi koiranruuasta on tarhoilla jatkuva pula.

 

Koiratarvikekirppiksen Facebook-sivut >

Koirakoulu Tmi Masseter – ammattitaitoista koulutusta koirille ja ihmisille. Koirakoulun Facebook-sivuille >

 

——————————————————————-

 

masseter_koiratarvikekirppisTapahtuman tuotto oli onnistuneet 202,50 euroa! Kulkurien aktiivit Marja ja Evi kertoivat tunnelman kirpparilla olleen lämmin ja rento. Koiratarvikekirppis keräsi ihmisiä mukavasti paikalle. Aktiivit tapasivat Kulkurien ihania tukijoita, joille kerrottiin myös yhdistyksen monista eri projekteista.

Suuri kiitos kaikille osallistuneille sekä Koirakoulu Tmi Masseterille, joka mahdollisti tämän tapahtuman!

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.