Päivitetty 22.11.2016

Koiruuksien Klubi tarjoaa Kulkurien jäsenille -10 % alennuksen verkkokursseista ja -luennoista


mainoskuva_tassu_kk

Kuva: Koiruuksien Klubi

Koiruuksien Klubi on verkkokoirakoulu koti- ja rescuekoirille sekä niiden omistajille. Koirakoulu tarjoaa nyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenille 10 % alennuksen verkkokursseista ja -luennoista (ei koske hevoskursseja).

Alennuksen saat Kulkurien jäsenenä koodilla “kulkurit”. Tarvittaessa tarkistamme jäsenyyden. Jäsenetu on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

 

Koiruuksien Klubin tavoitteena on auttaa koiria ja omistajia ymmärtämään toisiaan paremmin ja oppimaan uusia taitoja niin, että harjoitellessa molemmilla on hauskaa!Koiruuksien Klubilla voit aloittaa ihan alkeista ja edetä sinulle sopivaan tahtiin olipa tavoitteenasi arkitaitojen kehittäminen, kiva yhteinen harrastus koiran kanssa tai ongelmakäytöksen helpottaminen.

Verkkokurssit ja -luennot mahdollistavat osallistumisen kaikkialta Suomesta – itselle sopivana ajankohtana ja kotosalla. Voit harjoitella itsenäisesti videoiden ja ohjeiden avulla silloin, kun sinulle sopii tai osallistua live-tunneille, joilla kouluttaja on paikalla auttamassa – aivan kuten perinteisillä kursseilla. Siirry tarkastelemaan kurssi ja -luentotarjontaa >

 

 

koiruuksien_klubi_tavoite

Kuvaa klikkaamalla voit lukea, millainen Koiruuksien Klubi on: http://www.koiruuksienklubi.fi/tallainen-on-koiruuksien-klubi/

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.