Päivitetty 21.10.2016

Mielenkiintoinen Koiruuksien Klubin Murina -verkkoseminaari su 22.5. klo 19-20.30


 

Kulkurien yhteistyökumppanin Koiruuksien Klubin uuden koulutusympäristön avajaisia juhlitaan 22.5.2016. Avajaisten kunniaksi Koiruuksien Klubi järjestää hyväntekeväisyyswebinaarin, jonka aiheeksi on valittu yksi koirien kielen väärinymmärretyimmistä viesteistä. Webinaari eli verkkoseminaari “Koiruuksien Klubin Murina” järjestetään verkossa su 22.5. klo 19-20.30. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Webinaarissa käsitellään muun muassa sitä, mitä kaikkea koira murinalla viestii ja miten murinaan tulisi reagoida. Luennoimassa on ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Keskusteluun saa mielellään myös aktiivisesti osallistua.

Webinaari on maksuton, mutta Koiruuksien Klubi on erittäin kiitollinen, jos osallistujat haluavat mahdollisuuksiensa mukaan tukea  Rescueyhdistys Kulkurit ry:n työtä. Ohjeet helppoon tekstiviestilahjoittamiseen kerrotaan webinaarin aikana.

 

Ps. Webinaariin ei pysty vielä ilmoittautumaan. Klikkaa itsesi kuitenkin osallistujaksi webinaarin tapahtumasivuilla ja voit samalla seurata, kun ilmoittautuminen aukeaa. Siirry tapahtumasivuille >

 

Uusi_koiruuksien_klubi

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.