Päivitetty 21.11.2016

Seuraava maksuton Koiruuksien Klubin Nuori ja epävarma koira -verkkoseminaari su 20.11. klo 19-20.30


Kuva: Koiruuksien Klubi

Nuori ja epävarma koira -webinaarissa eli verkkoseminaarissa annetaan vinkkejä nuoren koiran tukemiseen ja kerrotaan syitä nuoren koiran käytöksen muuttumiseen, kun esimerkiksi aiemmin huolettomalla koiralla ilmestyy ihan tyhjästä ohitus- ja kohtaamisongelmia. Webinaari pidetään sunnuntaina 20.11. klo 19-20.30.

Luennon jälkeen ymmärrät koiraasi paremmin ja osaat reagoida sen käytökseen tilannetta pahentamatta. Webinaarin pitää Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteistyökumppani Koiruuksien Klubin ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Luennoitsija jää myös vastaamaan kysymyksiin ja saat vertaistukea. Webinaarin voi kuunnella tallenteena jälkikäteen.

Koiruuksien Klubi toivoo, että se voi olla omalta osaltaan tekemässä maailmasta koirille parempaa paikkaa. Siksi tämä verkossa toimiva koirakoulu pitää osan webinaareista hyväntekeväisyysteemalla. Webinaari on siis maksuton, mutta koirakoulu olisi erittäin kiitollinen, jos osallistujat haluavat mahdollisuuksiensa mukaan tukea  Rescueyhdistys Kulkurit ry:n työtä. Koirakoulu ohjeistaa tässä tarvittaessa webinaarin aikana.

 

Tervetuloa mukaan!

 

  • Klikkaa itsesi osallistujaksi webinaarin tapahtumasivuilla kohdasta “Maksuton! – Hanki tämä kurssi”. Sivun alaosasta pääset myös osallistumaan webinaariin kohdasta “Täältä webinaariin”. Siirry tapahtumasivuille > 

 

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Et tarvitse omaa web-kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

 

Uusi_koiruuksien_klubi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.