Kodin saanut: DIANA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

DIANA

* n. 1-2 v

* narttu

* Romaniassa

* steriloidaan

 

 

 

25.9.2013

Pikkuinen ja kaunis Diana on pelastettu rankkureiden käsistä Asociatia A Doua Sansan ylläpitämälle Glinan tarhalle. Aluksi pieni Diana oli kauhusta kankeana uusien ihmisten ja koirien ympäröimänä mutta jo saman päivän aikana Dianan korvat nousivat pystyyn ja ilmekin kirkastui.

Tällä hetkellä Diana on reipas nuori koira, joka pärjää kaikkien koirien kanssa ja ihmisetkään eivät ole sen mielestä enää pelottavia vaan Diana tulee reippaasti vieraidenkin ihmisten luokse hakemaan rapsutuksia.

Dianan pienen koon takia kaikki luulivat sitä aluksi pennuksi mutta Dianan on arvioitu olevan vuoden tai kahden ikäinen. Se ei enää tule kasvamaan korkeutta mutta painoa sille saisi tullakin vähän lisää. Näppärän kokonsa puolesta Diana sopeutuisi asumaan myös kerrostalossa.

Tulevan kodin tulee olla valmiita opastamaan Dianaa kotikoiran tavoille koiran ehdoilla ja ymmärtää että kaikki on Dianalle uutta ja jännittävää, joten se tulee tarvitsemaan aikaa ja rakkautta omistajiltaan.

Diana on  n. 20-30cm korkea ja painaa tällä hetkellä alle kymmenen kiloa.

Diana saa ensimmäiset rokotuksensa muutaman viikon sisään ja olisi valmis matkustamaan Suomeen marraskuun alkupuolella.

Diana luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

27.9.2013

Diana sai kodin Romaniasta.

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: