Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: LILY


LILY

* noin 2,5 kk

* narttu

* Romaniassa

* HUOM. koska Lilystä on tullut niin paljon kyselyitä, emme ota toistaiseksi niitä enempää vastaan. Kiitos!

 

 

7.5.2013

Glinan tarhan uusin tulokas on Lily, tällä hetkellä noin 3 kg:n painoinen koiralapsi. Rääpäle oli löydetty eräältä bukarestilaiselta kadulta aamukuudelta, jossa se oli kiljunut täyttä kurkkua omassa yksinäisyydessään auton alla piilotellen. Eläinsuojeluaktiivien mukaan alueella ei ole steriloimattomia koiria eikä muita pentuja, joten he olettavat, että tämä vauvakoira oli hylätty kadulle. Serenadia laulellessaan se oli herättänyt koko naapuruston ja samalla säikyttänyt myös kaikki alueen kaduilla asuvat koirat. Lily oli valtavan peloissaan ja sen turvaan saamiseksi tarvittiin kolme ihmistä, jotka puolen tunnin ajan yrittivät saada sitä pois auton alta, missä se piilotteli. Lopulta tehtävä oli saatettu loppuun, ja vauva vietiin tohtorille.

Lily on tällä hetkellä noin 2 kuukauden ikäinen ja aikuisenakin se jää kooltaan pieneksi, arviolta max 10 kiloiseksi. Se on madotettu ja saa pian ensimmäiset rokotuksensa. Suomeen Lily on valmis matkustamaan kesäkuun lopussa/heinäkuun alussa.

Lily on ollut viime päivät vahvistumassa ja rauhoittumassa A Doua Sansan vapaaehtoistyöntekijän kotona, ja viime viikonvaihteessa se oli siirretty Glinan tarhalle, jossa se saa tutustua kaiken ikäisiin ja –kokoisiin lajitovereihinsa. Voisikin olla hyvä, jos tulevassa kodissa olisi koirakaveri valmiina. Mikäli Lilyllä on suunnitelmia jatkaa sopraanon uraansa myös tulevaisuudessa, lienee parempi, ettei uusi koti sijaitsisi kerrostalossa.

Lily etsii vastuullista omistajaa, joka on valmis antamaan sille täysipainoisen koiran elämän seuraavaksi 10-15 vuodeksi. Uuden kodin on muistettava, että koiran tulee mahtua perheen elämään kaikissa tilanteissa ja että mitään eläintä ei saa ottaa hetken mielijohteesta! Lily, kuten kuka tahansa koiranpentu, tulee tarvitsemaan kärsivällistä opastusta aina sisäsiisteyden opettelusta hihnassa kävelyyn. Tyttö on myös melkoisen tomera, joten miksikään pehmoleluksi sohvannurkkaan siitä ei ole 🙂

Lily tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan Lilyn kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Jos olet huolellisesti tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Lilylle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan. HUOM. koska Lilystä on tullut niin paljon kyselyitä, emme ota toistaiseksi niitä enempää vastaan. Kiitos!

11.5.2013

Lily on reipastunut valtavasti! Se rakastaa rapsutuksia ja ihmisen huomiota yli kaiken, kuten tämänpäiväisistä kuvista näkyy <3

12.5.2013

Lily Linssiluteesta lisätty taas yksi uusi valokuva <3

20.5.2013

Iiiik, miten ihania kuvia on juuri lisätty Lilyn kuvagalleriaan <3

26.5.2013

Lily on varattu omaan kotiin <3

29.6.2013

Lily on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.