Kodin saanut : LINDA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

LINDA

* n 6kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

Linda tyttönen asustaa Romaniassa yhteistykumppanimme Anda Murgun yksityisellä koiratarhalla Bukarestin liepeillä. Andan tytär Alina löysi Lindan ja tämän veljen marraskuussa kaatopaikalta ja pelasti koirat äitinsä luokse.Nyt Linda asustaa tarhalla sadan muun koiran seassa ja etsii sitä ikiomaa kotiaan.

Suloinen Linda on luonteeltaan kiltti ja pentumaisen leikkisä. Linda tykkää touhuta niin ihmisen kuin muiden koirien kanssa. Linda etsii kotia, jossa ollaan valmiita ottamaan tyttö perheenjäseneksi ja jossa on huomioitu että pennun ottaminen on sitoutumista 10-15 vuodeksi eteenpäin. Linda kaipaa hellää opastusta kotikoiran tavoille ja yhteistä tekemistä oman perheensä kanssa.

Linda painaa nyt n. 6 kiloa ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi. Linda tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä. Linda steriloidaan ennen Suomeen tuloa.

Päivitetty 5.1.13

Puolen vuoden ikään päässyt Linda odottelee edelleen sitä omaa kotiaan, jossa kasvaa ihmisen kannustavalla opastuksella aikuiseksi koiraksi ja päästä perheenjäseneksi.

Päivitetty 9.2.13

Linda sai kodin Isosta Britanniasta.

Päivitetty 18.2.13

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: