Päivitetty 18.02.2013

Kodin saanut : LINDA


 

LINDA

* n 6kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

Linda tyttönen asustaa Romaniassa yhteistykumppanimme Anda Murgun yksityisellä koiratarhalla Bukarestin liepeillä. Andan tytär Alina löysi Lindan ja tämän veljen marraskuussa kaatopaikalta ja pelasti koirat äitinsä luokse.Nyt Linda asustaa tarhalla sadan muun koiran seassa ja etsii sitä ikiomaa kotiaan.

Suloinen Linda on luonteeltaan kiltti ja pentumaisen leikkisä. Linda tykkää touhuta niin ihmisen kuin muiden koirien kanssa. Linda etsii kotia, jossa ollaan valmiita ottamaan tyttö perheenjäseneksi ja jossa on huomioitu että pennun ottaminen on sitoutumista 10-15 vuodeksi eteenpäin. Linda kaipaa hellää opastusta kotikoiran tavoille ja yhteistä tekemistä oman perheensä kanssa.

Linda painaa nyt n. 6 kiloa ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi. Linda tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä. Linda steriloidaan ennen Suomeen tuloa.

Päivitetty 5.1.13

Puolen vuoden ikään päässyt Linda odottelee edelleen sitä omaa kotiaan, jossa kasvaa ihmisen kannustavalla opastuksella aikuiseksi koiraksi ja päästä perheenjäseneksi.

Päivitetty 9.2.13

Linda sai kodin Isosta Britanniasta.

Päivitetty 18.2.13

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.