Päivitetty 12.07.2022

Kodin saanut: MUSTIS


MUSTIS (suomalainen)

* 5-6 kk

* narttu

* Suomessa.

Mustis on toinen sivuilla kotiaetsivän Salman pienistä pennuista. Mustis on pikkuinen rohkelikko. Se on veljeään Töppöstä huomattavasti pienempi, mutta vähintään saman verran sähäkämpi. Mustis on hyvin itsenäinen ja terveen epäluuloinen, silti utelias ja reipas niinkuin kissanpennun kuuluukin. Mustiksen rohkeus voittaa useimmiten epäluulon sen hakeutuessa ihmisen läheisyyteen tarkkailemaan tapahtumia. Kosketettavaksi se ei kuitenkaan vielä juurikaan tule ja livahtaa nopeasti piiloon jos sitä yrittää silittää. Nopeasti se myös sitten palaa takaisin tarkkailuasemiinsa eikä sillä ole vaikeuksia tallustella sängyssä makaavan ihmisen päällä, kunhan saa tehdä kaikessa rauhassa. Mustiksenkin kesyyntyminen on siis hyvällä mallilla. Mustis vaikuttaa varsin älykkäältä kissalta, joka tykkää vaanimisleikeistä ja saalistamisesta.

Pennut ovat syntyneet arviolta elokuussa ja ovat nyt puolivuotiaita. Mustiksella on pikimusta kiiltävä turkki ja valtavan suuret vihreät silmät. Mustis on elänyt tähän astisen elämänsä äidin ja veljen kanssa ja on tottunut myös muihin kissoihin hoitopaikassa. Se on aktiivinen pikkumies, jolle kissakaveri kotona voisi olla mieluinen. Joskin oma ihminen, joka ryhtyisi sille leikkikaveriksi tekisi Mustiksen varmasti onnelliseksi.

Mustis on eläinlääkärin tarkastama, madotettu, se on saanut rokotukset kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan, sekä se on merkitty mikrosirutunnisteella.

Mustis sai oman kodin Espoosta maaliskuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia 3.4.2013: Kivasti on mennyt! Kisu syö erittäin hyvin, on alkanut kotiutumaankin kivasti ja tuttavuutta tekemään. Nyt se jo tulee samalle sängylle kierimään ja ihmettelemään, haistelee
varpaita ja rakastaa kaikkea leikkimistä. Yöt meillä onkin melko äänekkäitä
Mustiksen myötä, kun lelut saa kyytiä ja kukkamullat on kiva kaivaa
ruukusta 🙂 Kaiken kaikkiaan reipas, leikkisä ja utelias pikkukaveri jolta löytyy
luonnetta! 🙂

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.