Päivitetty 30.11.2013

Kodin saanut: PEKI


PEKI

* n. 4 vuotias

* steriloitu

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

17.11.2013

Peki on yksi Cornelia Stanin Rosiorin kunnalliselta tappotarhalta pelastamista koirista. Tällähetkellä Peki on Bukarestissa, Onevetin hoitolassa, jossa sen elämä on varsin turvattua.

Kutkuri-naiset vierailivat Romaniassa lokakuun loppupuolella. Tuolloin aktiivit vierailivat myös hoitolassa ja tutustuivat muiden koirien lisäksi myös pieneen ja rauhalliseen Pekiin.

Peki asusteli samassa kenneltilassa muutaman muun koiran kanssa ja koko lauma tuli keskenään toimeen oikein hyvin. Laumassa Peki tuntui toisia koiria kohtaan olevan mielummin nöyrä kuin pomotteleva. Uudet, entuudestaan tuntemattomat ihmiset se vastaanotti ujosti, mutta kuitenkin rauhallisesti.

Pekille on tapahtunut lyhyen ajan sisällä monta sen elämää mullistaa asiaa. Se todennäköisesti on hämmentynyt vielä ja tulee varmasti reipastumaan päästyään omaan kotiinsa. Pekin kotiutumiseen tulee varata riittävästi aikaa, jotta se oppii luottamaan omiin ihmisiin ja omaan laumaansa. Pekin tulevassa kodissa voisi olla myös esimerkiksi rauhallinen uros opastamassa ja turvaa antamassa tytön ensiaskeleilla koitikoiraksi.

Peki on säkäkorkeudeltaan n.35 cm ja painoa sillä on tällä hetkellä n.7 kg.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa ja tiedät voivasi tarjota tytölle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä.

Peki tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja EU-passi valmiina.

21.11.2013

Peki on saanut kodin Saksasta

Pekin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.