Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: RAKETA


 

RAKETA

* 3 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

5.1.2013

Rauhallinen Raketa löydettiin Bukarestilaiselta asuinalueelta pentuineen asumassa pienessä maakuopassa. Pennuille saatiin kodit ja näin Raketa jäi yksin asuinalueelle, jossa naapuruston ihmiset yrittivät myrkyttää Raketan. Yhteistyökumppanimme Carmen Mandescun ystävä vei Raketan turvaan BMS Life Aid eläinklinikalle. Raketalla ei ole mahdollisuutta olla kovin pitkään klinikalla, joten etsimme nyt sitä ikiomaa kotia ihanalle Raketalle.

Raketa on luonteeltaan kiltti, rauhallinen ja pehmeä. Raketa on hieman ujo ihmisten kanssa, mutta tutustuttuaan on mitä mainion sohvalla köllöttelykaveri, joka nauttii rapsutuksista ja ihmisen läheisyydestä.

Raketa etsii nyt kotia, jossa saisi olla rakastettu perheenjäsen ja jossa osataan opastaa pehmein keinoin tämä kiltti tyttö kotikoiran tavoille. Raketa tulee varmasti tarvitsemaan opastusta sisäsiisteydessä ja hihnakävelyssä, mutta oikeanlaisessa opastuksessa oppii varmasti nämä hienosti.

Raketa on pienikokoinen n. 8kg painoinen tyttö. Raketa tullaan luovuttamaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä.

 

13.2.2013

Raketa on siirtynyt pariksi viikoksi klinikalta kotihoitoon kerrostaloasuntoon.

Kotihoitaja kertoi seuraavaa: Raketa on hieno koiraneiti, jolle kotielämä on ollut outoa ja jotkin toimenpiteet jopa jännittäviä. Tyttö on kuitenkin tottunut jo mm pesemiseen ja hihnaulkoiluihin. Raketa on kotihoidossa huomannut miten mukavaa elämä voi olla ja tyttö viihtyykin parhaiten kotihoitajan pehmeässä sängyssä leikkien ja nukkuen. Ulkoilu ei ole Raketan lempijuttu, vaan sisällä ihmisen kanssa vietetty yhteinen aika on tytölle kaikki kaikessa. Toiset koirat jännittävät hieman Raketaa ja lemmikkilinnut, joita kotihoitajalla on, eivät ole tytön mieleen.

Raketa kaipaa selvästi kotia, jossa ne rakkaat ihmiset ovat paljon paikalla, jotta saa nauttia mahdollisimman paljon ihmisen läheisyydestä.

Raketalle lisätty myös kuvia.

13.3.2013

Raketa odottelee edelleen omaa kotiaan. Ohessa kotihoitajan kertomaa tytöstä:

Raketa on ihana koira. Päivä päivältä hän todistaa enemmän sitä, että hän todella ansaitsi tulla pelastetuksi kadulta. Hän on todella todella rauhallinen ja nöyrä. Hän tykkää nukkua paljon, mutta myös leikkiä.

Raketa on hyvin rakastettava. Hän myös ymmärtää sanan ei. Jos hän “häiritsee” minua ja sanon hänelle kerran tai kahdesti “ei”, hän menee hänen omalle paikalle nukkumaan. Tosinaan hän on hieman onneton ja levoton kun hän huomaa että lähden ulos, hän itkee hieman, mutta rauhoittuu pian.

Raketalla on erikoinen tapa: vaikka hän on pääosin todella rauhallinen, hän osaa myös olla hyvä vahtikoira. Hän ei koskaan hauku ihmisille jolle näkee omistajan olevan ystävällinen, mutta jos joku vieras kulkee hänen reviirillään ilman että omistaja on siellä, tuolloin hän haukkuu.

Raketa on todella todella uskollinen ja kiitollinen omistajallensa. Hän tulee toimeen lasten kanssa, hän rakastaa heitä ja hän on kärsivällinen heidän kanssaan.

Jos Raketa pääsee säännöllisesti päivässä ulkoilemaan, hän ei tee sisälle tarpeitaan.Ensimmäisinä päivinä uudessa ympäristössä hän oli hieman ujo, mutta sen jälkeen hän on rentoutunut. Rakastan häntä niiin paljon, mutta valitettavasti en voi pitää häntä : ( Toivon, että teidän avullanne, hän jonain päivänä pääsee kotiin jonka hän ansaitsee.

3.4.2013

Raketa on varattu omaan kotiinsa.

26.4.2013

Raketa sai oman kodin Suomesta tänään.

 

Raketan varausta hoiti Kata

 

 

.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.