Päivitetty 25.09.2013

Kodin saanut: VIERMUSA


VIERMUSA

* arvioitu syntymäaika 06/ 2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

2.9.2013

Kesäkuussa vanha romanialainen mies oli päiväkävelyllään nähnyt tuntemattoman ihmisen heittävän viisi koiranpentua tylysti tienvarteen ja sen jälkeen häipyneen paikalta vähin ääniin. Pennut olivat lähes vastasyntyneitä, niiden silmät olivat vielä kiinni ja ne olivat täysin avuttomia selviämään mitenkään päin yksin. Vanha mies otti pennut mukaansa ja vei ne eläinlääkäriin, koska hän ei itse osannut hoitaa eikä syöttää näin pieniä ja vastasyntyneitä koiranpentuja.

Tätä kautta pieni Viermusa-pentu löysi tiensä romanialaisen eläinsuojelija Anda Murgun luokse, missä se nyt kasvaa ja kehityy tasapainoiseksi koiraksi.

Viermusalla on siro whippetmäinen rakenne, pieni soma pää ja sirot tassut. Aikuisena se tulee varmasti kasvamaan säkäkorkeudeltaan n.45 cm ja painoltaan olemaan 10-15 kg. Rakenteensa puolesta tytöstä kasvaa varmasti nopea ja ketterä juoksija joka sopii mukaan monen moneen harrastukseen.

Laumassa leikkisä Viermusa tulee hienosti toimeen muiden pentujen kanssa. Leikkiessä se alistuu dominoivammalle pennulle ja antaa muille tilaa väistymällä sivuun. Tyttö viipottaa vapaana ollessaan muiden koirien seassa ongelmitta ja aikuisten koirien edessä se alistuu niille.

Ihmisiä kohtaan Viermusa on kiltti ja viihtyy sylissä nätisti, vaikka leikkihetket muiden kanssa taitavat vielä viedä voiton tästä 😉

Muistathan ettet tarjoa kotia koiranpennulle hetken mielijohteesta tai säälistä. Pieni pentukin kasvaa aikanaan aikuiseksi koiraksi ja omistajan velvollisuus on huolehtia ja taata sille turvattu elämä useiksi vuosiksi eteenpäin!

Viermusa luovutetaan uuteen kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna, EU-passin kera.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa! Yhdistys edellyttää eläimen sterilointia 4kk:n sisällä saapumisesta Suomeen, mikäli toimenpidettä ei ole tehty lähtömaassa. Kulkurit korvaa 25% Suomessa tehdyistä sterilointikuluista kuittia vastaan.

11.9.2013

Viermusa on varattu Ranskaan, jonne se matkustaa ensin kotihoitoon ja edelleen etsimään omaa kotiaan.

Viermusan varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.