Päivitetty 14.09.2020

Kulkureiden “Save the Spaylance!” -kampanja alkoi!


Save the Spaylance! 🚑

Romanian yhteistyökumppanimme Luana’s Dream Foundation tarvitsee kipäesti apuamme! Yhdistys on esimerkillinen eläinaktivismitoimija, joka pyrkii steriloimaan niin vähävaraisten perheiden lemmikkejä kuin myös villiintyneitä katukoirapopulaatioita – tarkoituksenaan ehkäistä uusien eläinten syntymistä huonoihin oloihin sekä kaduille kärsimään. Yhdistys on vuonna 2015 perustettu vastuullinen säätiö, joka on toiminut Kulkurien yhteistyökumppanina vuodesta 2019 lähtien.

Luana’s Dream Foundation (Fundaţia Visul Luanei), vetäjinään ammattilaiset Alexandra Tanasescu, Irina Corbu sekä Ovidiu Rosu, on ollut toiminnassaan kovin riippuvainen ambulanssista, jonka avulla on ollut mahdollista steriloida eläimiä paikan päällä, jolloin laajempi ja tehokkaampi sterilointityö sekä catch-spay-release -toiminta on ollut mahdollista.

Tämä sterilointiambulanssi, ”spaylance”, on kuitenkin nyt hajonnut! Yhdistys on pakon edessä ollut kykenemätön toimimaan täydellä teholla jo useiden viikkojen ajan, jolloin myös moni eläin on jäänyt steriloimatta.

Me Kulkureissa haluamme osaltamme auttaa uuden ambulanssin kustannuksissa, sillä sen mahdollistava toiminta on mielestämme korvaamattoman tärkeää. Uuden, toimivan kulkuvälineen kustannukset voivat nousta jopa kymmeneen tuhanteen euroon, kun lasketaan yhteen mahdolliset maahantuontikulut sekä tarvittavat välineet sterilointeja varten. Kulkurien tavoitteena on saada kasaan tästä noin puolet, viisi tuhatta euroa, joka auttaa upean yhdistyksen jälleen jaloilleen! Sitä kautta Luana’s Dream Foundationin on jälleen mahdollista aloittaa laaja-alainen eläinsuojelutyö, jossa yhtäkään koiraa ei eriarvoisteta sen kohtalon oikkujen vuoksi!

Ohjaamme ”Save the Spaylance!” -kampanjan ajan syyskuussa kaikki sterilointilahjoitukset Luana’s Dream Foundationin ambulanssin kustannuksiin, jotta heidän kestävä sterilointityönsä olisi jälleen mahdollista.

Voit lahjoittaa kampanjaan tuttuun tapaan sterilointiprojektien viitteillä seuraavasti:

1️⃣ Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

2️⃣ Voit myös lahjoittaa helposti MobilePay-sovelluksen kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään “steriloinnit”.

3️⃣ Teet lahjoituksen helposti myös Facebook-keräyksen kautta: https://www.facebook.com/donate/1212530145797998/.

Kiitos avustasi! ❤️

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.