Päivitetty 10.06.2013

Kulkureilla kirppispöytä Tampereella 15.1. alkaen


Kulkureilla alkaa kirppispöytä Tampereella, aluksi Nekalan kirppiksellä alkaen 15.1.2013 ja sen jälkeen keskustassa. Pidämme pöytää niin kauan kuin myytävää tavaraa riittää.

Otamme Tampereella jatkuvasti kirppikselle vastaan kaikenlaista hyväkuntoista tavaraa myyntiin: vaatteita, kenkiä, sisustustarvikkeita, kirjoja, dvd:itä, astioita jne jne. Tuotto käytetään kokonaisuudessaan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n eläinsuojelutyöhön kodittomien koirien ja kissojen hyväksi. Nyt on hyvä tilaisuus saada omiin kaappeihin tilaa ja samalla auttaa eläimiä!

Saimme myös Helsingin seudulta lahjoituksia (tavarat tällä hetkellä Tuusulassa), nyt vain kyyti uupuu. Jos siis olet ajamassa pk-seudulta Tampereelle lähiaikoina ja kyytiisi mahtuisi lahjoitustavaroita, otathan yhteyttä!

Mikäli sinulla on lahjoitettavaa, voisit auttaa tavaroiden kuljetuksessa tai kirppispöydän järjestelyssä, ole hyvä ja ota yhteyttä kirppisvastaavaan Jenniin: jenni (at) kulkurit.fi

Päivitys 27.1.2013

Kulkureiden kirppistoiminnan tuotto tähän mennessä (15.-27.1.2013) 158,10 euroa. Kiitos kaikille kirppistavaroita lahjoittaneille!

Tässä välissä siirrymme Tampereen Radiokirppikselle, pöydän numero on 46. Pöytää pidetään niin kauan kuin tavaraa riittää, joten otamme mielellämme myytävää tavaraa vastaan edelleen.

Yhteydenotot: jenni@kulkurit.fi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.