Päivitetty 05.12.2016

Vuoden kohokohta: Kulkurien Joulumyyjäiset Helsingissä su 4.12.


joulumyyjaiset2016_web

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Joulumyyjäiset ovat loppuvuoden kohokohta! Ne pidetään sunnuntaina 4.12.2016 Pakilan nuorisotalolla  klo 12.30-16.30.

Eläintarvike Murren Murkina Oy on mukana tukemassa Kulkurien Joulumyyjäisiä. Suurkiitos!

Eläintarvike Murren Murkina Oy on mukana tukemassa Joulumyyjäisiä

Täältä kannattaa ostaa ihania herkkuja kotiin tai tuliaiseksi vietäväksi. Voit myös kätevästi hankkia tuotteita itseäsi ilahduttamaan tai lahjoja pukinkonttiin: on käsitöitä, kannatustuotteita, kirppistelyä ja arpajaiset. Myyjäisten tuotto suunnataan lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön. Viipurin koirat ry on myös myyjäisissä mukana!

Voit lisäksi ottaa kuvan Joulupukin kanssa ja lähettää sähköisiä joulutervehdyksiä lähimmäisillesi. Tämä oli suosittua viime myyjäisissä, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.

Pakilan nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Lepolantie 19, 00660 Helsinki.

Tervetuloa koko perheen voimin!

 

  • Haluaisitko ahertaa esimerkiksi käsitöiden parissa joulumyyjäisiä varten vai oletko innokas leipuri? Joulumyyjäisissä on perinteisesti ollut tarjolla käsitöitä, taidetta, herkullisia leivonnaisia ja monenlaista muuta jouluista. Viimeksi kuumille kiville menivät muun muassa piparkakkutalot! Myös vegaanisilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää. Otathan yhteyttä Kulkurien tapahtumavastaavaan Katarina Kaasiseen.
  • Myös arpajaisvoittoja otetaan ilomielin vastaan. Olisimme myös kiitollisia, jos lähikauppasi haluaa sponsoroida buffet-pöytäämme (esim. glögillä, maidolla tai soijamaidolla). Yhteyshenkilönä Katarina Kaasinen.
  • Lähetämme yhteistyökumppaneillemme kotimaisia konvehtirasioita joululahjoiksi. Jos sinulta löytyy ylimääräisiä, vastaanotamme niitä myyjäisten yhteydessä.
  • Katso kuvia viime vuoden myyjäisistä Kulkurien Facebook-sivuilta >

 

 

 

Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheinen flyerin:

joulumyyjaiset2016_fullres_print

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.