Päivitetty 06.12.2017

Kulkurien joulumyyjäiset 2. – 3.12.


Kulkurien joulumyyjäiset lähestyvät hurjaa vauhtia! Tänä vuonna supersuositut myyjäiset ovat kaksipäiväiset ja myyntipöydät notkuvat myytävää 2. – 3.12.2017.

Myyjäiset ovat avoinna lauantaina 2.12. klo 11-16 ja sunnuntaina 3.12. klo 10-14.

Hanki joulun parhaat lahjat ja herkut ja tue samalla Kulkurien toimintaa. Myynnissä ihania uusia kannatustuotteitamme, eettisiä lahjakortteja, Kulkurien kalenteri  vuodelle 2018, täynnä tietoa oleva kannatuslehti ja käsitöitä. Myyjäisissä pidetään tietysti myös arpajaiset. Mukana menossa tänäkin vuonna Viipurin koirat!

Paikkana Pakilan nuorisotalo. Osoite Lepolantie 19, 00660 Helsinki.

 

Tervetuloa!

 

P.S.

  • Haluaisitko ahertaa esimerkiksi käsitöiden parissa joulumyyjäisiä varten vai oletko innokas leipuri? Joulumyyjäisissä on perinteisesti ollut tarjolla käsitöitä, taidetta, herkullisia leivonnaisia ja monenlaista muuta jouluista. Viimeksi kuumille kiville menivät muun muassa piparkakkutalot! Myös vegaanisilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää. Otathan yhteyttä Kulkurien tapahtumavastaavaan Essi Tenhoon.
  • Myös arpajaisvoittoja otetaan ilomielin vastaan. Olisimme lisäksi kiitollisia, jos lähikauppasi haluaa sponsoroida buffet-pöytäämme (esim. glögillä, maidolla tai kauramaidolla). Yhteyshenkilönä Essi Tenho.
  • Lähetämme romanialaisille yhteistyökumppaneillemme kotimaisia konvehtirasioita joululahjoiksi. Jos sinulta löytyy ylimääräisiä, otamme niitä ilolla vastaan myyjäisten yhteydessä.

 

Kiitos avustasi!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa