Päivitetty 13.12.2017

Kulkurien Match Show Vantaan Hakunilassa 12.9.2015


matchshow_2015_web

Kulkurit järjestää Vantaan Hakunilan Urheilupuistossa Match Show:n lauantaina 12.9.2015. Osoitteena Luotikuja 2, 01200 Vantaa.

 

Huom. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tehdään yhdessä tapahtumasta ikimuistonen – ilmoittauduthan toimihenkilöksi Katarina Kaasiselle. Ps. Tarvitsemme myös vegaanisten herkkujen leipojien apua.

Ilmoittautumiset kehiin alkavat klo 13.00 ja kestävät klo 14.00 asti. Ilmoittautuessasi muistathan koiran rokotustodistuksen/passin, josta voimme tarkistaa, että rokotukset ovat voimassa. Kehät alkavat noin klo 14.15.

Kerrothan tuomarille ajoissa, mikäli et halua, että koirasi hampaat katsotaan/koiraan kosketaan. Tuomari saa viime kädessä päättää, koskeeko hän koiraan vai ei. Paikalle ei saa tuoda juoksuisia narttuja eikä sairaita koiria. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotus- ja typistysmääräyksiä. Huom. Älä jätä koiraasi autoon lämpimällä ilmalla! Paikalla on järjestysmies, joka käy säännöllisesti tarkastamassa parkkipaikat.

 

Ohjelmassa lisäksi:

 

  • Kulkurien suositusta buffetista voit hakea maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja, virvokkeita, kahvia sekä teetä.
  • Arpajaiset alkavat klo 13.00. Ne kestävät koko tapahtuman ajan tai niin kauan kuin arpoja riittää. Joka toinen arpa voittaa! Yksi arpa maksaa 1 euron. Kuusi arpaa saa 5 eurolla.
  • Kuka nuuskuttaa tiensä maaliin nopeimmin? Klo 13.00 – 15.30 järjestetään legendaarinen Nakkikisa. Voittajat kuulutetaan kilpailun päätyttyä. Hinta 1 euro/nuuskutus.
  • Osaako koirasi hauskan tempun? Klo 14.50 alkavassa Temppukilpailussa parhaat temput palkitaan! Ilmoittautuminen kilpailu-alueella noin viisi minuuttia ennen kilpailun alkua tai Kulkurien infopisteellä klo 13.00 – 14.45. Temppukisaa tuomaroi julkisuuden henkilö – seurailethan nettisivuja.
  • Testaa uusi Virikerata, josta löytyy tehtäviä sekä koirille että omistajille. Rata maksaa 2 euroa. Radalla on kolme tehtävää, joista yksi liittyy Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointiprojektiin. Projektiin voit tutustua lähemmin täältä.
  • Muistathan käydä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n infopisteellä tervehtimässä meitä! Infopisteellä saat myös tietoa yhdistyksestä ja voit tukea Kulkurien toimintaa. Lisäksi Kulkurien myyntipisteellä voit tehdä löytöjä! Ps. Ei hätää jos kakkapussit unohtuvat – niitä saa Kulkurien infopisteestä.
  • Milla Paloniemi on mukana piirtämässä pikakuvia koirista ja myymässä kirjojaan klo 13-16. Pikapiirroksen hinta on 5 euroa.
  • Paikalla myös Helmi Pesonen Koiruuksien Klubista. Koiruuksien Klubi tarjoaa verkkokursseja, jotta arki koiran kanssa sujuisi mallikkaasti. Helmi opettaa paikalla esimerkiksi hihnakävelyn alkeita ja vastaa koirakouluun liittyviin kysymyksiin.
  • Match Showssa on menossa mukana myös hehkuvan pirteä Dog Force One ry:n Kana sekä upea räppäri Sini Sabotage, joka hullaannutti suomalaiset Levikset repee -kappaleellaan.

 

Osallistumismaksu:

 

Pienet Rodut 10 e 
Isot Rodut 10 e 
Pennut (alle 1v) 9 e 
Junior Handler 9 e 
Lapsi (alle 12v) ja koira 8 e 
Seniorit (yli 8v) 7 e 
X-rotu 7 e
Rescuekoirat 7 e

Ennakkoilmoittautuminen 7.9. mennessä sähköpostitse: anu@kulkurit.fi. Ennakkoilmoittautuneille ja jäsenille euron alennus osallistumismaksusta. Huomioithan, että ennakkoilmoittautumismaksua ei palauteta. Ilmoitathan Anulle koiran ja omistajan nimen, koiran sukupuolen, rodun, luokan. Tarvitsemme myös tiedon lapsen iästä jos osallistutte lapsi ja koira -kehään.

 

Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Koirien ystävät voivat jakaa tietoa eteenpäin Kulkurien Match Show’sta esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin:

 

Flyerin voit myös tulostaa vaakasuoraan.

Flyerin voit myös tulostaa vaakasuoraan.

 

Pohjakartta ja ohjelma tallennettavina versioina:

 

 Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy tarjoaa mätsäreiden kunniaksi koodin KULKURIT,  jolla saa -15 % alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa ajalla 12.9. – 26.9. Voit myös tykätä Hyvinvoinnin Tavaratalosta Facebookissa – saat etuja.

 

Kulkurien Match Show:n pääsponsorina toimii Hau-Hau Champion. Seuraa Hau-Hau Championia Facebookissa.

hauhau_champion

Kuva: Hau-Hau Champion

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.