Päivitetty 01.10.2015

Kulkurien seuraava avustuskuorma pakattu valmiiksi


lahjoituskuorma_II

Mikä määrä ruokaa pienille ystävillemme – kaunista katseltavaa! Kuva: Miia Lönnqvist

 

Kulkurien seuraava lahjoituskuorma on pakattu valmiiksi! 20.11.2014 kolme lavallista ruokaa ja tavaraa lähtee Romaniaan, jossa ne jaetaan puoliksi pääyhteistyökumppaniemme, Asociatia A Doua Sansan ja Asociatia Suflete Dragin, kesken. Lavoille on pakattu esimerkiksi koiran kuivaruokaa yhteensä 1 341 kg, kissan kuivaruokaa 14,7 kg, koiran märkäruokaa 37 kg, kissan märkäruokaa 21 kg, 10 kappaletta Nutri-Plus -geeliä, valtava määrä matolääkkeitä sekä vitamiineja. Lisäksi peitteet, pedit, lelut, herkut ja lentoboksit löytävät tiensä perille.

Tämän avustuskuorman lähettäminen ei olisi mahdollista ilman tukijoitamme ja lahjoittajia, joten suuret kiitokset kaikille Teille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte tämän.

Tavoitteenamme olisi saada vielä yksi lahjoituskuorma lähtemään ennen joulua, jotta saisimme jouluksi pienille ystävillemme vatsat täyteen kunnon ruokaa sekä joululahjaksi pehmeitä petejä, leluja ja herkkuja. Kaikki lahjoitukset ovat siis enemmän kuin tervetulleita.

 

Tapoja auttaa:

  • Osaltaan lahjoitetun ruuan valtaisaan määrään on vaikuttanut Kulkurien keräyskampanja “27,50 eurolla 15 kg ruokaa talven varalle”. Keräys on jatkuva, joten ehdit mainiosti osallistua mukaan! Lue lisää keräyksestä täältä.
  • Yksi tapa auttaa on myös osallistua lahjoituslavojen kuljetuskustannuksiin. Kahden lavan (n. 1 200 kg lahjoituksia) kustannukset ovat 560 euroa. Lavojen kuljestuskustannuksiin voit osallistua lahjoittamalla Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 1177.

 

Kaikissa lahjoituksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Kulkurien Miiaan sähköpostitse miia(at)kulkurit.fi tai puhelimitse 050-528 6160.

Kauniit kiitokset!

 

 

Lue lisää Kulkurien yhteistyökumppanista Asociatia Suflete Dragista täältä.

Lue lisää SUFLETE DRAGI – FOR GOOD -kampanjakeräyksestä täältä.

Lue lisää Kulkurien yhteistyökumppanista Asociatia A Doua Sansasta täältä.

Lisätietoa lahjoituskeräyksestä löydät täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.