Päivitetty 06.09.2019

Kulkurien somehaaste keräsi 4812,74 euroa sterilointityöhön


Haastoimme 16-18.8. Kulkurien somekanavissa seuraajamme viikonlopun ajan luopumaan jostakin arjen luksuksesta ja lahjoittamaan kolme euroa kestävään eläinsuojelutyöhön, eli sterilointiprojekteihimme Romaniassa.

Haaste sai seuraajiltamme huikean vastaanoton ja aamulatteja ja perjantaijätskejä uhrattiin viikonlopun aikana sadoittain. Haaste otettiin vastaan ihailtavan avoimin mielin, mukaan haastettiin kaverit ja perhe ja tavoitteeseen uskottiin yhtä kovaa kun mekin, että pienistä puroista oikealla asenteella todellakin kasvaa suuri joki.

4812,74 euroa. Sen suuruinen on joki, jonka me yhdessä viikonlopun aikana kasvatimme. Se tekee yhteensä 1604 kappaletta kolmen euron lahjoitusta, pientä puroa, jotka yhtyivät niin suureksi joeksi, että sillä pystymme Romaniassa steriloimaan 160 koiraa.

Kiitos. Kiitos jokaiselle haasteeseen osallistuneelle, kaverinsa mukaan haastaneelle, arjen luksuksesta luopuneelle. Taas kerran seuraajamme näyttivät, että tarvitaan vain ripaus uskoa, ja uskomattomimmaltakin tuntuva tavoite voidaan saavuttaa!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa