Päivitetty 05.01.2014

Kulkurit edustamassa Lemmikkimessuilla


Rescueyhdistys Kulkurit ry on tänäkin vuonna edustamassa ständillä Lemmikkimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.11.2013. Tervetuloa osastollemme 5 g 11 (vastapäätä Royal Canin -areena) tapaamaan meitä! Samalla voit tehdä vaikkapa jouluostoksia. Tarjolla on muun muassa Kulkurit-kalentereita, värikkäitä Kulkurit-kangaskasseja ja eettisiä joululahjakortteja. Voit myös osallistua arpajaisiin. Alla vielä tarkempaa tietoa Kulkureiden järjestämästä lauantain ja sunnuntain ohjelmasta:

Koirien muotinäytös alkaa klo 10.30 (la ja su), ja siihen voit osallistua ilmoittautumalla paikan päällä. Koirat vaatettaa Tonia Design.

Koirien nakkiviestikisa alkaa klo 13.00 (la ja su), ja siihen voit osallistua ilmoittautumalla paikan päällä.

Rally-Toko esittely klo 15.00 (la ja su).

Huomioithan, että paikkoja muotinäytökseen ja nakkiviestikisaan on rajoitettu määrä.

Ps. Koetko että kautamme tullut koira rakastaa ihmisiä, ei säikähdä lapsia ja tulee toimeen muiden  eläinten kanssa? Koira voi siis olla täydellinen messuedustaja! Katarina Kaasinen kertoo mielellään, mitä edustus tarkoittaa, ja miten pääset auttamaan muita kodittomia koiria. Tällaisesta avusta on aina kysyntää, ja Kulkurit ovat kiitollisia avustasi. Jos mietit, mitä voisit tuoda messuille lahjoituksena mukanasi, niin Nutriplus ja Axilur ovat todella toivottavia. Myös arpajaisvoitot (kaikki uusi käy, pienikin) ovat toivottavia.

Otathan yhteyttä: Katarina Kaasinen, 040-5784983, katja(at)kulkurit.fi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.