Päivitetty 24.04.2017

Kulkurit Goes HiusTaiga, PuLP, Arte & Fresco vol. 4. Tukka kuosiin jälleen kerran 24.4.


 

hiustaiga_goes_kulkurit_4_web

 

Tempauspäivä järjestetään Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväksi jo neljättä kertaa. Turussa parturi-kampaamo Rauhankadun HiusTaigaanPuLP Meikit & Hiukset -parturi-kampaamoon ja Hyvinvointitalo Arteen sekä Naantalissa Hiusstudio Frescoon voi tulla leikkauttamaan tukkansa ilman ajanvarausta su 24.4. klo 10-16.

Asiakas maksaa omantunnon mukaan. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Kulkurien kestävään eläinsuojelutyöhön. Menossa mukana myös koiria! Vastaanotamme tapahtumapäivänä myös ruoka- ja tarvikelahjoituksia, jotka toimitetaan Kulkurien kautta yhteistyötahoille Romaniaan. Käythän läpi listan tarpeellisista lahjoituksista.

Vastaava hyväntekeväisyystempaus järjestettiin viimeksi kesäkuussa 2015 parturi-kampaamo Rauhankadun HiusTaigan omistajan Johanna Vihermaan toimesta. Tulethan tänäkin vuonna mukaan hellimään hiuksiasi ja tukemaan kestävää eläinsuojelutyötä!

Näihin tempauspäivän koiraystävällisiin parturi-kampaamoihin asiakas saa tuoda lemmikkinsä mukaan:

  • HiusTaiga, Rauhankatu 6 LH, 20100 Turku. HiusTaigaan on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä keskustaa. Parkkipaikkoja löytyy läheltä.
  • PuLP Meikit & Hiukset, Sibeliuksenkatu 5, 20100 Turku. PuLP tarjoaa palvelua myös ruotsiksi.
  • Hyvinvointitalo Arte, Aurakatu 1, 20100 Turku.
  • Hiusstudio Fresco, Luostarinkatu 27, Naantali.

 

Tarkoituksena on myös haastaa mukaan lisää koiraystävällisiä parturi-kampaamoita ympäri Suomea. Jos haluat järjestää vastaavanlaisen tempauksen parturi-kampaamossasi, voit olla yhteydessä HiusTaigan omistajaan Johanna Vihermaahan: vihermaa(at)gmail.com

 

 

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tempauksesta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheiset flyerit:

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.