Päivitetty 16.11.2014

Kulkurit Goes HiusTaiga vol. 2


hiustaigavol2 copy

 

Turkulainen parturi-kampaamo HiusTaiga järjestää hyväntekeväisyystempauksen kodittomien koirien hyväksi sunnuntaina 16.11.2014 klo 12–18.00. Vastaava tempaus järjestettiin keväällä 2014, ja se uusitaan nyt hyvän palautteen innostamana.

HiusTaigaan voi päivän aikana tulla leikkauttamaan tukkansa ilman ajanvarausta. Maksu suoritetaan omantunnon mukaan. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle. HiusTaiga vastaanottaa tapahtumapäivänä myös tavaralahjoituksia, jotka toimitetaan Kulkurien kautta Romaniaan koiratarhoille. Paikalla on myös rapsuteltava nelijalkainen rescue-koira!

Tarkoituksena on haastaa mukaan muitakin koiraystävällisiä parturi-kampaamoita ympäri Suomea! Turkulainen eläinystävällinen parturi-kampaamo PuLP Meikit & Hiukset vastaanottaa haasteen parturi-kampaamo HiusTaigalta. Jos haluat järjestää vastaavanlaisen tapahtuman, voit olla yhteydessä HiusTaigan omistajaan Johanna Vihermaahan vihermaa(at)gmail.com tai Kulkurien Annuun.

Kulkurit kiittää suuresti tempauksen järjestäjää Johanna Vihermaata! 

Tulethan mukaan hellimään hiuksiasi!

Tapahtuman osoitteena: Rauhankatu 6 LH, 20100 Turku. Huom. HiusTaigaan on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä keskustaa. Parkkipaikkojakin löytyy parturi-kampaamon läheltä.

 

Tapahtuman Facebook-sivuille tästä. Ilmottaudu mukaan!

 

Lue PuLP Meikit & Hiukset parturi-kampaamossa järjestettävästä tempauksesta täältä.

Lue lisää keväällä 2014 järjestetystä Kulkurit Goes HiusTaiga -tempauksesta täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.