Päivitetty 19.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 5. Osallistu arvontaan Facebookissa


helmikuu_Hagman_Hiena

Kuvan oikealla Piritta Hagmanista ja Hienasta on ottanut Petteri Peltonen photography.

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Helmikuussa kevättalveen tuovat valoa ja iloa kalenteritähtemme: kaunis ja lämminsydäminen Piritta Hagman sekä Kulkurien kautta kodin saanut Hiena.

Hienan tarina on mitä tavallisin romanialaisen koiran tarina. Emme voi varmuudella sanoa, miten se päätyi kadulle, hylättiinkö se kodistaan vai syntyikö se sinne alunperinkin. Noin kahden vuoden iässä Hiena kuitenkin päätyi asumaan Glinan koiratarhalle, jossa asustaa 250 kohtalotoveria.

Syyskuussa 2013 Kulkurien aktiivit kirjoittivat Hienan tavattuuaan näin: “Häkistä paljastuu yksi maailman kilteimmistä koirista. Hiena haluaa vain olla ihmisen lähellä ja rakastaa ihmisiä yli kaiken. Hienalla ei selvästikään ole mitään ennakkoluuloja ihmisiä kohtaan, ei edes täysin vieraita, sillä tarhalla se tulee reippaasti uusien ihmisten luo jakelemaan pusuja ja jää viereen rapsutettavaksi.”

Vaikka koiralla olisi näin hieno luonne ja se olisi nuori, sen kodin saantimahdollisuudet keskikokoisena ja suhteellisen tavallisen näköisenä koirana eivät päätä huimaa. Hienaa onni potkaisi! Tammikuussa 2014 Hiena saapui Suomeen, missä se viettää nyt onnellista ja reipasta nuoren koiran elämää.

Nellan kohtalotovereita voit auttaa ostamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväntekeväisyyskalenterin. Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Kulkurien toimintaan. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

Huom. Kaikkien Pirittan ja Hienan Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Suuret kiitoksemme Pirittalle ja Hienan perheelle osallistumisestanne!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.