Päivitetty 10.06.2013

Kulkurit Kampelan Aurinkopolulla Vuosaaressa 18.5.2013


Kahvila Kampela järjestää lauantaina 18.5.2013 klo 11-16 Vuosaaren Uutelan luontopolun, kanavan ja uimarannan alueella Kampelan aurinkopolku –nimellä kulkevan tapahtuman, jossa noin kolmen kilometrin mittaisen luontopolun varrelle on sijoitettuna 30 erilaista tapahtuma- ja toimintapistettä.

Kyseisissä toimintapisteissä erilaiset harrasteseurat ja muut aktiviteetteja järjestävät yhdistykset esittelevät toimintaansa järjestäen katsojille samalla mahdollisuuden päästä kokeilemaan harrastusta.

Rescueyhdistys Kulkurit ry on mukana esittelemässä toimintaansa. Kulkurit järjestävät myös koirien pukukisan ”Kevättä rinnassa”. Kisan tuomari Milla Paloniemi, Kiroilevan Siilin luoja loihtii pikapiirroksen voittajakoirasta! Lisäksi voittaja saa signeeratun kirjan sekä Olivier Beaslaksen koiravalokuvauspaketin (arvo 70 euroa)! Pisteellä myös nakkikisa klo 13-16.

Tapahtuma-aukiolla on lisäksi melekoinen markkinameininki torimyyjäisine ja letunpaistoineen juontajien ja musiikin tahdittamana.

Lapsille ja nuorille tiedossa PALJON kaikenlaista oheisohjelmaa. Ja ohjelman paljastus alkaa yksi toimipiste kerrallaan Kahvila Kampelan facebook-sivuilla.

Yhteydenotot:

Katarina Kaasinen /Rescueyhdistys Kulkurit ry

katja@kulkurit.fi tai 040-5784983

Katjaan voi aina ottaa yhteyttä kaikista tapahtumiin ja lahjoituksiin liittyvissä asioissa. Haastattelupyynnöt Sallalle: salla@kulkurit.fi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.