Päivitetty 19.07.2018

Kulkurit kiittää Ravintolapäivään osallistuneita


Ravintolapäivää vietettiin lauantaina 19.5.2018 ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pop up -ravintolassa nautiskeltiin Helsingin Vanhassa Kirkkopuistossa (Ruttopuistossa).

Tapahtuman tuotto oli 1184 euroa, kiitos kaikille tapahtumaa tukeneille! Tapahtumasta saatu tuotto käytetään lyhentämättömänä Kulkurien kestävän eläinsuojelutyön tukemiseen.

Tarjolla oli tofupaellaa, leivonnaisia ja kahvia, loistavaa seuraa sekä hyvää mieltä. Lisäksi nelijalkaiset ystävämme nautiskelivat omista muffinseistaan!

Kiitämme Jalotofua (Jalofoods | Oy Soya Ab) ja K-Citymarket Vantaa Jumboa Kulkurien Ravintolapäivän tukemisesta! Kiitos Jalotofulle suuresta tofulahjoituksesta ja yhteistyökumppanillemme K- Citymarket Jumbolle paellatarvikelahjoituksesta. Kiitos myös M.Catering Oy, joka lainasi ison paellapannun herkullisen paellan kokkaamiseen ja lahjoitti meille kertakäyttöastioita!

Kiitämme myös lämpimästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita vapaaehtoisia. Mukana kojulla olivat Katarina KaasinenSaija Lönnqvist, Leena KaasinenOuti MoilanenTaru AntikainenNina Nyfors. Kiitos Mika Piriselle avusta telttojen kasaamisessa sekä Riitta Karasjoelle tavaroiden kuljetusavusta. Kiitämme myös leipojia Jonna Vakkuria, Leena Kaasista, Helena Hyyrystä, Nina Nyforsia, Kirsi Piristä ja Christa Wilkmania.

Kiitos myös kaikille tapahtumassa vierailleille! Ilman kaikkia teitä tapahtuma ei olisi onnistunut.

Katso lisää kuvia tapahtuman tunnelmista Kulkurien Facebookista!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.