Päivitetty 22.05.2018

Kulkurit Ravintolapäivässä lauantaina 19.5.!


 

Ravintolapäivää vietetään lauantaina 19.5.2018 ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pop up -ravintola avataan Helsingin Vanhaan Kirkkopuistoon (Ruttopuistoon). Ruttopuistossa nautitaan hyvästä ruoasta ja herkuista klo 11 eteenpäin niin kauan kuin nautittavaa riittää (arviolta klo 15 saakka). Suosituimmat herkut saattavat loppua kesken, joten saavuthan paikalle ajoissa!

Tapahtumasta saatu tuotto käytetään lyhentämättömänä Kulkurien kestävän eläinsuojelutyön tukemiseen.

Luvassa tofupaellaa, leivonnaisia ja kahvia, loistavaa seuraa sekä hyvää mieltä. Lisäksi tarjolla nelijalkaisille ystävillemme omia muffinsseja!

Kiitämme Jalotofua (Jalofoods | Oy Soya Ab) ja K-Citymarket Vantaa Jumboa Kulkurien Ravintolapäivän tukemisesta! Kiitos Jalotofulle suuresta tofulahjoituksesta ja yhteistyökumppanimme K- Citymarket Jumbolle paellatarvikelahjoituksesta. Kiitos myös M.Catering Oy, joka lainasi ison paellapannun herkullisen paellan kokkaamiseen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan herkuttelemaan!

Ilmoittauduthan leipojaksi, jos haluat työskennellä vapaaehtoisena kodittomien eläinten hyväksi. Myös vegaanisilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää. Koirillekin voi leipoa omia herkkuja. Otathan yhteyttä Katarina Kaasiseen: katarina.kaasinen(at)kulkurit.fi. Kiitos!

PS. Osallistuthan tapahtumaan myös Facebookissa – pysyt ajan tasalla tapahtumasta ja herkuista! Voit myös jakaa tapahtumaa eteenpäin kätevästi Facebookissa. https://www.facebook.com/kulkurit/

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.