Päivitetty 02.06.2019

Rescueyhdistys Kulkurit ry rekrytoi: haetaan lentobuukkaajaa


Etsimme vapaaehtoistyöntekijää lentotiimiimme.

Haluatko olla mukana jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yhdistyksessä yhdessä 50 muun aktiivitoimijan kanssa? Nyt tarjolla on vapaaehtoistyöpaikka kestävän eläinsuojelutyön parissa.

Adoptiotoiminta on yksi näkyvimpiä toimintamme muotoja. Vuonna 2018 kauttamme sai kodin 396 entistä koditonta romanialaista koiraa. Adoptioprosessi on monivaiheinen ja sen toimivuuden eteen, aina ensimmäisestä kotihaastettelusta onnistuneeseen Kulkuri-lentoon saakka, vaaditaan paljon työtä, organisointia, toimivaa prosessia ja aikaa.

Haemme nyt joukkoomme mukaan lentobuukkaajaa eli henkilöä, joka varaa adoptiolennot lentoyhtiöiltä ja toimii yhteyshenkilönä yhdistyksen ja lentokummien välillä. Lentobuukkaajan toimenkuva on avainasemassa adoptioprosessin jatkuvuudessa ja tehtävä on yksi vastuullisimpia yhdistyksen toiminnassa.

Edellytämme lentobuukkaajalta hyvää englanninkielen taitoa, mahdollisuutta tarvittaessa reagoida tilanteisiin myös virka-aikoina, ehdotonta tarkkuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä sitoutua yhdessä sovittuun prosessiin ja pelisääntöihin.

Tarjoamme räätälöidyn koulutuksen, valmiin ja toimivan prosessin kirjallisine ohjeineen, henkilökohtaisen mentorin ja lento- sekä aktiiviryhmämme tuen käyttöösi. Ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuuden olla mukana muuttamassa kodittomien koirien elämiä konkreettisesti ja vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse ma 22.4.2019 mennessä Janette Liespuulle, janette.liespuu@kulkurit.fi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.