Päivitetty 26.04.2019

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi – tule mukaan some-tiimiimme!


Etsimme vapaaehtoistyöntekijöitä some-tiimiimme

Haluatko olla mukana vastuullisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yhdistyksessä yhdessä 50 muun aktiivitoimijan kanssa? Nyt tarjolla on vapaaehtoistyöpaikka kestävän eläinsuojelutyön parissa.

Kulkurien some-kanavat ovat kotisivujemme lisäksi merkittävimmät väylät tiedon levittämiseen ja rescuetoiminnan markkinointiin. Some-sisältöä meillä tuottaa osaava ja oivaltava some-tiimi, jossa kukin saa tehdä oman osaamisensa ja mielenkiintonsa kohteiden mukaan työtä Kulkurien toiminnan ja sitä kautta Romanian kodittomien koirien hyväksi.

Kulkureilla on tällä hetkellä Facebookissa reilut 20 000 ja Instagramissa yli 7000 seuraajaa. Tavoitteemme on, että Kulkurien some-kanavat näyttäytyisivät ajantasaisina, vakavasti otettavina, mutta myös freeseinä ja mukaansa tempaavina kanavina seuraajillemme.

Nyt etsimme uusia vapaaehtoistyöntekijöitä some-tiimiimme. Erityisesti etsimme innokkaita, motivoituneita ja osaavia tekijöitä kehittämään Kulkurien YouTube-kanavaa, sekä vastaamaan Kulkurien verkkokaupan some-markkinoinnista.

Edellytämme hakijoilta ajantasaista osaamista eri some-kanavien käytöstä ja toiminnoista ja etsimme joukkoomme myös erityisesti YouTuben käyttöön perehtyneitä, videoiden editoinnista kiinnostuneita henkilöitä. Rekrytoimme tällä hetkellä tiimiin 2-3 uutta toimijaa eri tehtäviin, joten riittää, jos osaat vain osan edellytyksistä, kaikkea ei tarvitse kaikissa tehtävissä osata. Toivomme harkittuja hakemuksia, joiden taustalla on aito kiinnostus ja pitkäjänteinen motivaatio toimia vapaaehtoistyössä eläinsuojelun saralla.

Kulkureissa toimiminen antaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan, harjoitella opittuja taitoja teknisessä osaamisessa, olla luova ja toimia innostavassa, innovatiivisessa tiimissä, jossa kaikilla on yhteinen tahto tehdä hyvää ja auttaa kodittomia eläimiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle sähköpostiosoitteeseen salla.honkapaa(at)kulkurit.fi pe 25.1.2019 mennessä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.