Päivitetty 23.06.2016

Lähetäthän kuvan ja kertomuksen Romanian rescuestasi Happy International Adoptions -sivustolle


Kuva: Happy International Adoptions-sivustolta Facebookissa

Kuva: Happy International Adoptions-sivustolta

Bukarestin eläinvalvontaviranomainen ASPA on viime aikoina hyökännyt järjestelmällisesti eläinsuojelijoiden ja rescuejärjestöjen pitämille yksityisille koiratarhoille. Koiria on pahoinpidelty, tapettu ja viety väkisin omistajiltaan. Sekä koirat että ihmiset ovat joutuneet väkivallan uhreiksi. Asiat ovat menossa pahempaan suuntaan.

Näin räikeitä ihmisoikeus- ja eläinsuojeluloukkauksia ei voi missään tapauksessa hyväksyä Euroopan unionin jäsenvaltiossa.

ASPA:n johtaja Razvan Bansescu on Romanian mediassa levittänyt älyttömiä väitteitä ulkomaisista adoptioista. Bansescu on esimerkiksi kertonut, että romanialaiset koirat päätyvät koe-eläimiksi, ravintoloihin tai seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi mm. Belgiaan, Tanskaan, Saksaan ja Suomeen. Bansescun pelätään pyrkivän kieltämään koirien adoptointi Romanian ulkopuolelle.

Meidän on aika osoittaa Bansescun järjettömät väitteet vääriksi ja tuoda laajalti julkisuuteen se, miten surkeista oloista adoptoidut koirat elävät sivistyneissä maissa rakastettuina perheenjäseninä.

Rescueyhdistys Kulkurit ry toivoo, että kulkurimieliset ystävämme lähettävät Facebookissa Happy International Adoptions -sivustolle kuvia ja kertomuksia Romaniasta adoptoiduista koiristaan. Muistathan mainita missä maassa koirasi tällä hetkellä asustaa. Sivustolle postatut kuvat ja tarinat toimitetaan edelleen Romanian viranomaisille. Toivomme myös median kiinnostuvan tarinoista, jotta myös paikallinen väestö tulisi tietoisemmaksi kulkukoiriensa tilanteesta ja Bansescun valheista.

Jokaisella kulkurikoiran omistajalla on helppo tapa näyttää, että: “Me välitämme, me kuulemme ja näemme. Me emme niele Bansescun potaskapuheita!”

 

Happy International Adoptions -sivuston tapahtumaan pääset tästä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.