Päivitetty 18.02.2020

Lämmin kiitos kaikille Kulkurien ystävänpäivätapahtumaan osallistuneille!


Kulkurien ystävänpäivämyyjäiset järjestettiin sunnuntaina 9.2. Helsingin Maunula-talolla. Myyjäisissä oli ihana ja lämmin tunnelma. Ystävänpäivätapahtumassa meillä oli tarjolla koirille oma onnenpyörä täynnä herkullisia palkintoja ja ystävänpäiväkuvausta teemalla ”Koira on ihmisen paras ystävä”. Toki meiltä löytyi myös perinteiset arpajaiset, kannatustuotemyyntiä sekä koiratarvikekirppis. Aivan uuden, upean Matkalla kotiin-malliston tuotteet näkivät myös ensimmäistä kertaa päivänvalon ja suosio olikin suuri.

Buffetin pöydät notkuivat jälleen toinen toistaan upeampia herkkuja ja saimme lainata Maunula-talon kahvilaa, joka mahdollisti meille monipuolisemman buffetin. Tarjolla oli ihanien leivosten lisäksi vegaanisia vohveleita- ja toasteja, vegaanista fetasalaattia sekä vöner-kebabia riisin ja salaatin kera. Buffassa vilinää riitti koko päivän.

Pääsimme tapaamaan myös ilahduttavan määrän Kulkurien kautta kodin saaneita hännänheiluttajia.

Lämmin kiitos siis kaikille ystävänpäivämyyjäisiin osallistuneille!

Päivän tuotto oli huikeat 2 363,55 euroa!

Kiitos ihanille apureille: Heidi Koivukangas, Ninni Lindgren, Vuokko Rantanen, Mari Naukkarinen, Mirva Suomilammi, Hannele Kirjavainen, Vuokko Vainio, Tuija Nyfors ja Tuomo Vartia jälleen kerran herkullisista leivonnaisista ja mahtavasta myyntityöstä. Olette korvaamattomia!

Kiitos kuljetusavusta: Riitta Karasjoki

Kiitos Maunula-talon henkilökunta tilojen lainaamisesta ja kiitos Riikka Valkonen, että saimme lainata kahvilanne tiloja.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa