Päivitetty 14.04.2018

Lauantai 17.2. oli koulutuksentäyteinen päivä Kulkureille


Koiruuksien Klubin rautainen ammattilainen, Helmi Pesonen

Kulkurien kestävän eläinsuojelutyön teemaan kuuluu sterilointitoiminnan ohella oleellisesti valistustoiminta. Valistusta suoritetaan sekä Romaniassa että Suomessa. Päämäärä on sama – koirien hyvinvointi ja mahdollisimman laadukas, stressitön elämä.

Aurinkoisessa Helsingin Pakilassa järjestettiin valistuksen -ja koulutuksentäyteinen päivä lauantaina 17.2.2018.

Päivä aloitettiin Kulkurien aktiivien koulutusosuudella, jossa käytiin läpi adoptioprosessia sekä keskusteltiin teemoista ja nostettiin esiin uusia käytäntöjä. Paikalla oli reilusti toistakymmentä Kulkureissa aktiivina toimivaa vapaaehtoistyöntekijää.

Vastuulliseen rescuetoimintaan jatkuva tiedon päivittäminen, prosessien hiominen ja vapaaehtoistyöntekijöiden osaamisesta huolehtiminen. Koulutuksen piti Kulkurien toiminnanjohtaja Salla Honkapää.

Iltapäivän puolella avattiin ovet laajemalle yleisölle, kun maksuton Antaa koiran kertoa -luento alkoi. Luennon tarjosi Koiruuksien Klubista tuttu Helmi Pesonen.

Luento oli hurjan suosittu. Paikat olivat varattu ennakkoon täyteen. Helmin luennoi koirien eleistä ja ilmeistä ja keskustelu oli vilkasta.

Tuotoksi luennon ohella myytävistä herkuista koitui huikeat 871,15 €!

 

Kiitos Koiruuksien Klubille mahtavasta yhteistyöstä! Kiitos kaikille osallistujille. Erityiskiitokset kuuluvat maukkaan buffetin loihtineille apureille ja yhteistyökumppaneillemme Satotukulle, Vönerille ja K-Citymarket Jumbolle.

 

PS. Tänä keväänä siis teemme kolmen paikkakunnan koulutuskiertueen yhdessä Koiruuksien Klubin kanssa. Aloitimme Turussa 27.1. ja Helsingin jälkeen suuntaamme Jyväksylään 17.3. Jyväskylän luennolle on vielä muutamia paikkoja vapaana. Toimi pian. Lisätietoja löydät täältä >

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.