Päivitetty 01.12.2017

Lemmikkimessuilla riitti kuhinaa


Rescueyhdistys Kulkurit ry osallistui menneenä viikonloppuna 11.-12.11.2017 jälleen kerran Lemmikkimessuille, jotka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa.

Tänä vuonna messuilla juhlistettiin näyttävästi Kulkurien uskomatonta sterilointivuotta ja tänä vuonna rikkoutunutta 10 000 steriloidun eläimen rajaa. Sterilointisanomaa julistettiin myös messutarjouksissamme, jossa eettisen lahjakortin tai sterilointikummiuden ostajille annettiin kaupanpäällisenä upea I save lives -avaimenperä.

Viikonloppu oli erittäin onnistunut ja etenkin lauantaina osastollamme kävi aikamoinen kuhina. Arvat olivat tänäkin vuonna myyntihitti, ja osastollamme vierailleet entiset kodittomat koirat, nykyiset perheenjäsenet keräsivät valtavan määrän rapsutuksia ja uusia ystäviä.

Messuviikonlopun kokonaistuotot oli yhteensä 982,60 euroa, mikä on todella hieno summa, jolla pääsemme taas lähemmäs tavoitettamme maailmasta, jossa pennut eivät joutuisi enää syntymään kadulle. Kiitos kaikille Lemmikkimessuille osallistuneille henkilöille sekä Kulkurien messuosastolla käyneille ja toimintaamme tukeneille henkilöille.

Erityiskiitos messuilijat Taru Antikainen, Annukka Haglund, Inkeri Jekunen, Salla Kanninen ja Johanna Lisko, ihana Riitta Karasjoki, joka jälleen kerran oli korvaamaton apu ja kuljettaja, rapsukoirien omistajatVeera Antere, Taru Haarma, Eeva Holmberg, Riitta Koivisto, Sara Lehterä, Miika Liikamaa ja Eveliina Puukari, sekä tietysti itse koirat Baltazar, Carlos, Kaitsu, Kiki, Koksu, Pufi, Rondo, Tiitu ja Timca.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa