Päivitetty 13.10.2016

Lemmikkimessut 2015 kutsuu messuilemaan 7. – 8.11.


lemmikkimessut_2015

 

Lemmikkimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7. – 8.11. jo kymmenettä kertaa tänä vuonna. Rescueyhdistys Kulkurit ry on jälleen mukana messutouhuissa – olethan sinäkin!

Osastomme on 5a17. Tulethan moikkaamaan yhdistyksen edustajia ja rapsuteltavia rescue-koiria, tutustumaan yhdistyksen toimintaan sekä osallistumaan pisteellämme suosittuihin arpajaisiin. Myynnissä on kannatustuotteita, jotka hurmaavat vastaanottajansa esimerkiksi joululahjan muodossa. Varsinkin Kulkurien eettiset lahjakortit ovat kysyttyjä joulun alla.

 

Varaathan viikonlopun kalenteristasi jo nyt. Lämpimästi tervetuloa messuilemaan!

 

Aika:

Lauantai 7.11. klo 10-18
Sunnuntai 8.11. klo 10-17

Paikka:

Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Liput:

Lemmikkimessut on osa Meidän viikonloppu -tapahtumaa. Meidän viikonloppu on koko perheen messuviikonloppu Helsingin Messukeskuksessa 6. – 8.11.2015. Osta liput edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta! Samalla pääsylipulla: Lemmikki (la-su), ELMA, Metsä, Kädentaito ja OutletExpo.

 

Huom. Dog Force One ry järjestää messuilla Nakinsyönnin Timanttiliigan maaottelun. Kyseessä on Espanjasta, Romaniasta, Kyprokselta, Virosta, Venäjältä ja Suomesta olevien rescuekoirien väliset kisailut kolmessa eri kokoluokassa: MINI alle 30 cm, MEDI 31-45 cm ja MAXI yli 45 cm. Kulkurit vastaa Romanian joukkueesta.

Lauantaina käydään pääottelu, jota sponsoroi Eukanuba ja Best Friend. Sunnuntaina on hurja yksilökilpailu, jota sponsoroi Racinel Black Label ja Best Friend. Kilpailut käydään Lemmikkimessujen Areenalla klo 16.

 

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin:

lemmikkimessut_2015_print

 

Lisätietoa Lemmikkimessuista 2015 >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa