Päivitetty 21.04.2013

Lemmikkimessut kolmatta kertaa Messukeskuksessa 10.-11.11.2012


Tervetuloa Lemmikki 2012 –messuille Helsingin Messukeskukseen Kulkureiden ständille!

Messut järjestetään jo seitsemättä kertaa, ja kolmatta kertaa messukeskuksen vihreässä viikonlopussa. Mukana on mm. koiria, kissoja, lintuja, marsuja, kaneja, terraarioeläimiä, rottia, hiiriä ja akvaariokaloja. Messujen näyttelyinä jatkavat mm. Ulkomuototuomarit ry:n järjestämä Suomen suurin pentunäyttely BEST IN Puppy Show ja Cat Fancier`s of Finland ry:n kansainvälinen kissanäyttely Royal Caninin Newbie -Special Show.

Messut järjestetään osana ELMA Helsingin Maaseutumessut-, Metsä-, Kädentaito-, OutletExpo- ja Lemmikkimessut tapahtumakokonaisuutta. Syksyllä 2011 messuihin tutustui yhteensä 52 430 vierasta. Pääsette kaikkiin tapahtumiin samalla pääsylipulla.

Lemmikkimessuilla mukana Rescueyhdistys Kulkurit esittelemässä toimintaansa! Ständiltämme löydät rapsuteltavia rescue-koiria ja -kissoja. Järjestämme myös arpajaiset ja meillä on myynnissä kannatustuotteita – muun muassa juuri painosta tulleita seinäkalentereita vuodelle 2013! Tule tutustumaan!

Lauantaina ständillämme on myös mielenkiintoisia vieraita tavattavissa: romanialaisen yhteistyöyhdistyksemme Asociatia A Doua Sansan toinen perustajajäsenistä Carmen Mandescu kello 10-15 sekä omaa kotia vielä etsivä Lora-koira klo 11:30-13.

Lisätietoa messuista: http://www.lemmikkimessut.com/

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.