Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: LEONN


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

15.09.2015

Yhteistyökumppanimme Luiza Mandru löysi Leonnin kadulta noin vuosi sitten. Kun Leonn oli huomannut Luizan se oli juossut suoraan luokse häntä vimmatusti heiluen ja hyppi Luizaa vasten, ihan kuin olisivat olleet vanhoja tuttuja. Luiza ei tiennyt kenen Leonn oli ja siksi hän päätti syöttää Leonnia kadulla muutaman päivän ajan toivoen, että näkisi myös omistajan. Omistajaa ei näkynyt ja Leonn oli joka kerta yhtä surkeana kun Luiza jätti sen ja lopulta Luiza otti poja mukaansa ja vei kotiinsa.

Leonn on siis äärettömän ihmisrakas ja kultainen poika. Se on hyvin leikkisä ja sosiaalinen. Leon tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on nähnyt pihapiirissä myös kissoja. Leon on kiltti ja oppivainen eikä ole erityisen kova haukkumaan. Se on kooltaan pienehkö-keskikokoinen 12-14kg painava. Poika on jo rokotettu ja on valmis matkaamaan omaan kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leonn saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leonn on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

30.01.2016

Ihana LEONN on varattu vihdoinkin omaan kotiinsa Suomeen.

10.03.2016

Leonn saapui omaan kotiinsa Suomeen. <3

Harkitut yhteydenotot: Jenni Huuskoselle

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.