Päivitetty 12.03.2015

Life Can Change -hyväntekeväisyyshuutokauppa


10339316_1734495970108301_2668495310396796032_o

Kuva: Marianne Kiskola

 

Life Can Change! -hyväntekeväisyyshuutokauppa Facebookissa polkaistiin jälleen käyntiin rescuetyön tukijan Marianne Kiskolan sekä virallisten valvojien BobiBenjin ja tämän pikkuveljen Rudi”isoPoika”Rudolfin toimesta. Ensimmäinen Life Can Change! -huutokauppa järjestettiin viime keväänä, ja se uusitaan nyt BobiBenjin vuosijuhlan kunniaksi. Huutokaupattavat tuotteet ovat yksityisiä lahjoituksia BobiBenjin ihmisystäviltä.

Suositun shoppailutapahtuman tuotto suunnataan kokonaisuudessaan rescuekoirien hyväksi: tuotto jaetaan Dog Force One ry:n  ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kesken. Dog Force One auttaa kulkukoiria Espanjassa.

Tapahtuman virallinen maskotti BobiBenji sai Kulkurien kautta kodin tapahtuman järjestäjän Mariannen luota marraskuussa 2013. Koiravanhus oli hylätty Bukarestin kaduille huonokuntoisena. BobiBenji kuitenkin kuntoutui nopeasti rakastavassa kodissaan ja haluaa nyt auttaa ystäviään Romaniassa, jotka odottavat parempaa tulevaisuutta!

Käythän kurkkaamassa tapahtuman Facebook-sivulle ja huutamassa itsellesi mahtavia tuotteita! Marianne Kiskolan sanoin: “Yhdessä teemme Joulun – myös rescue-eläimille.”


Tähän hyväntekeväisyystapahtumaan voit osallistua kotoa käsin tapahtuman Facebook-sivulla!

 

 

Life Can Change -huutokaupalla saatiin kerättyä yhteensä mahtavat 2 110 euroa! Tämä summa jaettiin Rescueyhdistys Kulkurit ry:n ja Dog Force One ry:n kesken. Kulkurit tilitti tuoton Anda ja Alina Murgun tarhahankkeelle “SUFLETE DRAGI FOR GOOD“.

Haluamme kiittää upeata tehonaista, Marianne Kiskolaa, huutokaupan järjestämisestä. Kiitos myös kaikille, jotka lahjoittivat ja huusivat tuotteita. Tästä on hyvä jatkaa työtä kodittomien koirien hyväksi!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.