Päivitetty 15.09.2014

Kodin saanut kissa: LIISI KETTUNEN


Liisi-01
LIISI KETTUNEN

* n. 5 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Liisi Kettunen on aivan ihana neiti. Se rakastaa sylissä kehräämistä, leikkimistä, rapsutuksia ja herkullista ruokaa. Liisi haluaa olla lähellä ihmistä ja nukahtaa yöllä mahan, selän tai tyynyn päälle tuhisemaan. Liisi-neiti tykkää touhuta ja painia hoitokodin kissojen kanssa ja olisikin toivottavaa, että tulevassa kodissa olisi kissaveri odottamassa. 

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Kotihoidossa 10.7.2014
Heippa, mun nimi on Liisi Kettunen. Oon tällainen nätti, 4 kuukauden ikäinen virolaisneiti. Muutin Suomeen kotihoitoon kaksi viikkoa sitten ja olen viihtynyt täällä niin hyvin ettei koti-ikävästä ole tietoakaan. Oon saanut pari kivaa leikkikaveria hoitokodin kissoista ja musta olisi huippua jos mun loppuelämän kodissa olisi myös painitoveri. Mä oon nimittäin tällainen sosiaalinen ja touhukas tyyppi. Tykkään leikkiä leluilla ja erityisesti hiirien ja pallojen noutaminen on mun mieleen. Pihalle mä en ole vielä uskaltanut mennä leikkimään, siellä on niin kova meteli! Oon kuitenkin harjoittelut valjaiden kanssa kävelyä ja se on ihan kivaa. Kissakavereiden lisäksi olen saanut täällä hoitokodissa myös ihmisystäviä. Niiden kanssa mä puuhastelen kaikenlaista ja opin jokainen päivä jotain uutta. Joskus mä tosin saatan väsähtää kesken puuhasteluiden, mutta pienet päikkärit ihmisystävän sylissä auttaa lataamaan akut ja sit jaksaakin taas leikkiä iltaan asti. 

Kotihoidossa 3.8.2014
Tervehdys taas! Menipäs kolme viikkoa tohinalla! Ette uskokaan mitä kaikkea kivaa oon puuhastellut: kävellyt valjaissa, leikkinyt hoitokodin kissojen kanssa, tavannut koira-kaverin, nukkunut sylissä päikkäreitä, noutanut palloa, matkustanut autossa, matkustanut junassa, vaaninut lintuja, syönyt herkkuja ja ennen kaikkea ilahduttanut kaikkia halauksin ja pusuin! Musta on kuulema kehittymässä vastustamaton sylitoveri ja odotankin innolla, että pääsen omaan kotiin, oman ihmisystävän syliin kehräämään. Mutta nyt pitää taas mennä, leikit odottaa, palataan!

Liisi Kettunen sai oman kodin 11.9.2014

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.