Päivitetty 28.01.2015

Enkelikoira: LORD


10885204_10152577544866662_3123801505755786654_nLORD

* 2-vuotias

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

31.12.2014

Lord on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona odottamassa omaa kotiaan.

Lordin alku elämästä ei osaa kukaan kertoa mitään. Lord on löydetty Bukarestin kaduilta parisen kuukautta sitten. Andan tytär Alina löysi Lordin ja toimitti ystävällisen ja kiltin pojan Andan luokse turvaan etsimään omaa kotiaan.

Lord nauttii ihmisen huomiosta suunnattomasti ja se onkin aina valmiina hellimishetkiin. Lord on ollut vasta pari kuukautta Andan luona, mutta sen on todettu jo nyt tulevan kaikkien kanssa toimeen moitteettomasti, niin narttujen kuin toisten urostenkin. Kissojen kanssa Lordia ei ole päästy testaamaan. Anda kuvailee Lordia, nimensä mukaisesti, sivistyneeksi. Lordilla on siis käytöstavat hallussa, se tietää miten muiden koirien kanssa tulee käyttäytyä ja miten ihmiset tulee kohdata.

Lordin tuleva koti voisi olla lähes missä vaan, poika kun sopeutusi varmasti niin kerrostalo kuin omakotitaloelämäänkin. Tulevien omistajien tulee kuitenkin huomioida, että Lord on vielä melko nuori herra, joten aktiviteettia ja liikuntaa se tulee varmasti kaipaamaan paljon. Lord on kovin leikkisän oloinen tapaus, joten myös koirakaveri voisi tulevassa kodissa olla jo valmiiksi.

Lord on noin 35-40 cm korkea ja painoa tällä hetkellä löytyy n. 12-13 kiloa.

28.1.2015
Lord on matkannut sateenkaarisillalle.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Koiran kuvaus on kirjoitettu sen tämänhetkisessä olinpaikassa tehtyjen havaintojen perusteella. Ympäristön muutos voi vaikuttaa koiraan suurestikin.

Lord saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lord on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Stina Nurmikoskelle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.