Päivitetty 18.09.2015

Elokuun viimeisenä lauantaina järjestettiin jälleen Löytökoiralauantai – koirat ilman rajoja -tapahtuma


kulkurien_standi_loytokoiralauantaissaLöytökoiralauantai on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa rescue- ja kodinvaihtajakoirajärjestöt sekä tapahtumakävijät kokoontuvat samaan paikkaan viettämään hauskan päivän tapaamisten, jutustelun ja leikkimielisten kilpailujen parissa. Samalla järjestöt levittävät sanomaa vastuullisesta ja eettisestä eläinsuojelutyöstä kodittomien koirien parissa.

Myös Kulkurit olivat paikalla nyt jo viidennen kerran järjestettävässä Löytökoiralauantaissa. Kulkurien pisteellä riitti hulinaa koko päivän. Meitä kävi moikkaamassa sekä vanhat että uudet tuttavuudet – kaksi- ja nelijalkaiset. Temppukisaa oli ilo katsoa! Oman säväyksensä kisaan toivat tuomarina toimineet Teuvo Loman ja Niko Helenius.

Kulkurien kanssa yhteistyötä tekevä Koiruuksien Klubi oli myös paikalla ja informoi kävijöitä esimerkiksi koiran aktivointiin liittyen ja alustavasti opasti mahdollisissa ongelmatapauksissa.

Erityisesti arpajaiset, kannatustuotteet ja tukijoidemme lahjoittamat käsityöt sekä monenlaiset koiratarvikkeet kiinnostivat pisteellämme kävijöitä. Tämän johdosta päivän tuotoksi muodostui yhteensä 329 euroa eläinsuojelutyön hyväksi. Lisäksi ihana valokuvaamo Koiravalokuvaus – Dog Photography lahjoitti osan tuotostaan meille: 135 euroa!

Kulkurit kiittää tiskin takana häärineitä apureitaan sekä halikoiria ja heidän omistajiaan. Lisäksi kiitokset meitä tervehtimässä käyneille Kulkurien kautta kodin saaneille koirille sekä heidän omistajilleen. Lämmin kiitos myös Teuvo Lomanille ja Niko Heleniukselle Temppukisan tuomaroinnista. Kiitos Koiruuksien Klubille. Suurkiitos lisäksi Koiravalokuvaus – Dog Photography.

Odotamme jälleen malttamattomina ensi vuonna järjestettävää Löytökoiralauantaita!

 

 

Katso lisää kuvia tapahtumasta Kulkurien Facebook-sivuilla.

Kulkurit ja Koiruuksien Klubi on yhteistyössä rakentanut kurssin uutta koiraa kotiin odottavia henkilöitä varten. Kurssilla on huomioitu erityisesti rescuekoirat. Tarkempaa tietoa kurssista saat täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.