Päivitetty 30.08.2015

Löytökoiralauantai – suuri hyväntekeväisyystapahtuma rescue- ja kodittomille koirille järjestetään 29.8.


0tJfMXfx7_1nlVibtEc0-XEQhJy5uk1nnrh3mqUxKQ0

Helsingissä järjestetään perinteinen rescue- ja kodittomille koirille suunnattu hyväntekeväisyystapahtuma nimeltään Löytökoiralauantai 29.8.2015.

 

Löytökoiralauantai järjestetään Harjun nuorisotalossa osoitteessa Aleksis Kiven katu 1-3, klo 11-16. Tapahtuma on ilmainen ja soveltuu koko perheelle.

Luvassa on mm. kilpailuja koirille ja omistajille, tietoiskuja, eri yhdistysten tuotemyyntiä, esittelyitä ja asiantuntijapuheenvuoroja.

Kulkurien pisteellä on myynnissä paljon tavaraa koirille. Lisäksi myymme Kulkurien kannatustuotteita ja käsitöitä sekä järjestämme arpajaiset. Paikalla on myös ihania halikoiria. Televisiosta tutut Teuvo Loman ja Niko Helenius tulevat tuomaroimaan Kulkurien Temppukisaa klo 14 alkaen! Ilmoittauduthan ilmaiseen Temppukisaan Kulkurien pisteellä.

Löytökoiralauantai kokoaa Suomen rescueyhdistykset ja eläinsuojelujärjestöt yhteen. Mukana tapahtumassa Kulkurien lisäksi on myös esimerkiksi Kyproskoirat ry, Pro Animals Finland ry, Kodinvaihtajat ry, HurttaHelppi ry, Galgos del Fénix ry, Nobody’s dog Suomi-Serbia ry, Kuono ry ja Kodittomien koirien ystävät ry. Mukaan on tulossa paljon muita yhdistyksiä ja toimijoita.

Huom. Koirilla tulee olla rokotukset voimassa. Ethän tuo koiraa paikalle jos koiralla on juoksut, se ei tule toimeen muiden koirien kanssa, se on sairas tai se on vasta saapunut Suomeen. Myös arat koirat on syytä jättää kotiin. Otathan mukaan omia koirankakkapusseja.

 

Tervetuloa kesän suurimpaan rescue-koiratapahtumaan! Kaikki tuotto suunnataan lyhentämättömänä eläinten hyväksi.

 

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Facebookissa täältä >

Löytökoiralauantai Internetissä: http://loytokoiralauantai.yhdistysavain.fi/

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.