Päivitetty 04.04.2019

Maailman narttujen puolesta: #Spay a Bitch! -sterilointikampanja 8.-31.3.2019


 

8. maaliskuuta vietettiin kansainvälistä naistenpäivää. Päivää, jolloin naisten oikeudet ja tasa-arvo ovat keskiössä. Edelleen, maailman naiset kokevat mielettömän paljon syrjintää ja epätasa-arvoa, eikä naisen euro vieläkään ole euro. Nyt on hyvä ajankohta nostaa nyrkki naisten oikeuksien puolesta.

Me Kulkureissa haluamme maaliskuun ajan nostaa esiin narttukoirat. Naistenpäivän ajoitus ei nimittäin voisi olla parempi Romanian koiria ajatellen. Meille suomalaisille kevät nimittäin tarkoittaa piteneviä päiviä, aurinkoa ja lämpeneviä kelejä. Mutta tiedätkö, mitä kevät tarkoittaa romanialaiselle narttukoiralle?

Romanialaiselle, steriloimattomalle narttukoiralle kevät tarkoittaa ympärivuorokautista ahdistelua. Jahtaavia uroskoiria. Pakoon juoksemista. Piiloutumista pienille kujille, roskalavojen taakse. Se tarkoittaa väkisin siitetyksi tulemista ja pentueen, toisen, kolmannen, synnyttämistä.

Kevät on kymmenien tuhansien kadulle syntyvien pentujen aikaa. Pentusesongiksikin sitä voisi kutsua. Steriloimattomat nartut tulevat pakkosiitetyiksi kadulla jonkun uroksen toimesta ja synnyttävät kevään aikana maailmaan tuhansia uusia pentueita, joiden pennut kaikki syntyvät kodittomiksi. Tai vain suoraan kuolemaan.

Auta meitä Spay a Bitch! -kampanjan aikana 8.-31.3. keräämään varat mahdollisimman monen narttukoiran sterilointiin. Tavoittemme on steriloida kerätyillä varoilla kokonaiset 150 narttua, mikä euroissa tarkoittaa noin 4 500 euroa.

Pystymmekö siihen? Me uskomme yhteiseen voimaan, maailman narttukoirien puolesta!

Voit lahjoittaa helposti jollakin näistä tavoista:

1. Tekemällä Facebook-lahjoituksen.
2. Lahjoittamalla Mobile Pay-sovelluksella vapaavalintaisen summan numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiin SPAY A BITCH.
3. Tekemällä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointien viitteellä 2299.

Voit myös auttaa jakamalla tietoa kampanjasta ja vaihtamalla oman Facebook-kansikuvasi kampanjan kansikuvaan.

Yhdessä pystymme suuriin tekoihin!

____

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa