Päivitetty 24.04.2017

Mahtava meininki ZUMBA®-hyväntekeväisyystapahtumassa 14.6.2014!


zumba_3_14.6.2014

Fiilis katossa! Kuva: Tiina Kudjoi

Porihalli Sport Clubilla zumbattiin lauantaina 14.6.2014 romanialaisten koirien hyväksi. Ihana Tiina Kudjoi ideoi tämän hyväntekeväisyys-zumbatunnin. Paikalla oli mahdollisuus osallistua myös arvontaan. Lisäksi Kulkurien kautta kodin saanut Elmo-koira ihastutti tapahtumassa!

Tiina Kudjoin sanoja lainaten:

“Tapahtuma oli uskomattoman upea. Tupa oli täynnä innokkaita zumbaajia ja fiilis oli ihan katossa! Muutama ihminen kävi tukemassa tapahtumaa ja ostamassa lipun, vaikka eivät ehtineet jäädä itse paikan päälle. Kahden tunnin ajan zumbattiin kuuden ohjaajan voimin, jotka olivat mukana talkoohengellä.”

Tapahtuman uskomattoman mahtava 689 euron tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pääyhteistyökumppanin Anda Murgun uutta tonttia ja koiratarhaa varten. Viime aikoina Murgua on koeteltu rankasti. Lue lisää tästä.

Sydämelliset kiitokset zumbatempauksen järjestäjälle Tiina Kudjoille sekä ohjaajille Kati Kärhälle, Teija Lankiselle, Katja Pirttiojalle, Minna Pakkaselle, Jenni Mieloselle sekä Erla Boncamper-Maininkille. Lämmin kiitos myös osallistujille sekä Porihalli Sport Clubille!

 

Kuva: Tiina Kudjoi

Kuvassa Tiina, Elmo-koira ja Tanja. Tanja kertoi alkutervehdysten jälkeen Kulkurien toiminnasta. Kuva: Tiina Kudjoi

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.