Päivitetty 09.03.2014

Kodin saanut kissa: MARADONNA


MARADONNA

* 4-vuotias

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Maradonna tyttönen on syntynyt keväällä 2009 ja odottanut omaa kotia hoitokodissa Tallinnassa jo nuoresta likasta lähtien. Veli Maradona on jo saanut oman kodin. Maradonnaa on käyty katsomassa joitakin kertoja, mutta tyttö on kuulema aina mennyt sängyn alle piiloon. Näin kävi ensin meillekin, mutta sieltä hän löysi pian tiensä itse syliimme kun maltoimme antaa hänen itse se tehdä, ja ihastuimme kovasti. Maradonna on kaikille ystävällinen, mutta saattaa kuulema myös suosia toisia ihmisiä enemmän kuin toisia. Meistä ainakin tuntui että taisimme olla varsin suosittuja : )

Maradonna tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta vaikuttaisi että komeat kollit ovat enemmän tytön mieleen ja tytöt vähän valikoidummin. Maradonna etsii kotia siis joko poikakissan kaverina tai Maradonna viihtyisi hyvin myös ainoana kissana saadessaan ihmisen jakamattoman huomion. Maradonna on tottunut myös koiraan.

24.11.2012 Lisätty Maradonnalle kuvia.

15.5.2013 Missä odottaa valloittavan Maradonnan oma koti? Maradonna on nyt tottunut elämään hoitokodissa Tallinnassa ainoana kissana ja se tuntuu olevan Maradonnalle siinä määrin mieluista, että hän etsii kotia, jossa saisi oman ihmisen koko huomion osakseen.

28.12.2013 Maradonna saapui kotihoitoon Varsinais-Suomeen.

Kodihoidosta kuulumisia 13.1.2014: Maradonna on todella ihana kissa. Se seuraa ihmistä joka paikkaan ja kaipaa paljon huomiota. Sylissä viihtyy ja on kova kehräämään. Maradonnan nykyisessä hoitopaikassa on useampi kissa ja koira, ja Maradonna tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. Se ei kuitenkaan välitä niinkään muista eläimistä vaan kaipaa ihmisen huomiota. Maradonna on sen verran omistushaluinen ihmisestä, että todella kiltin ja alistuvan kissan kaveriksi sitä ei kannata ottaa. Ruuan suhteen Maradonna on hieman nirso ja sen suurinta herkkua on kala, jota se vallan söisi aina. Maradonna on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti, joten sitä on helppo käsitellä.

20.1.2014 Lisätty Maradonnalle uusia kuvia. Tuttavaperhe lapsineen kävi kylässä ja Maradonna nautti kovasti saamastaan huomiosta, sopisi loistavasti kyllä lapsiperheeseen..

Maradonna sai oman kodin Turusta helmikuussa 2014.

Varaajana toimi Mari

Kuvia klikkaamalla ne näkyvät suurempina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.